PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=586390}

Niemożliwe

Lo imposible
2012
7,4 160 tys. ocen
7,4 10 1 160258
6,2 33 krytyków
Niemożliwe
powrót do forum filmu Niemożliwe

Obejrzałam, bo koleżanka się zachwycała a dawno nie widziałam filmu, który by mi jakoś zapadł w pamięci, więc sobie oglądnęłam. Ale jakież było moje zdziwienie jak na tym filmie po prostu się nudziłam. Według mnie jakieś wielkie nieporozumienie. Szkoda czasu i kasy na kino :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
spokolokoluzispontan

W pewnym "momęcie" powinieneś odejść od komputera i wziąć do ręki słownik. "Od" cała filozofia pajacu ;)

gocha_w4

ja właśnie wróciłem z kina i jestem pod wrażeniem tego filmu... koleżanka gocha musi dorosnąć to tego typu filmów. skoro oceniasz ten film jako nieporozumienie to mam dla ciebie pare filmów które ci się spodobają.
http://www.filmweb.pl/film/Justin+Bieber%3A+Never+Say+Never-2011-593915
http://www.filmweb.pl/film/Ksi%C4%99%C5%BCniczka+Marsa-2009-543183 .to tylko dwa z wielu które napewno przypadną ci do gustu i zrobią na tobie wrarzenie:D:D hehe pozdro

ocenił(a) film na 5
marczesq

marczesq Ty się o moją dorosłość nie martw. I nie wyskakuj mi tu z jakimiś nastolatkami, bo za moich czasów gdy byłam nastolatką idolami byli inni, więc się grubo pomyliłeś, a i to śmieszne w ogóle nie było, choć pewnie czułeś że będziesz taki wow :)
Czy komuś nie ma prawa nie podobać się film ? Przecież nie oceniłam filmu na 1 tylko na 5 a to coś jednak znaczy. Dla tych co nie umieją czytać, film w niektórych momentach był dobry, ale proszę Was. Czy jeśli podobał mi się początek i ewentualnie koniec, który był nieco naciągany dodam, to muszę się tak podniecać jak reszta ?
Dla tych, którzy tak szydzą z mojej oceny dla filmu szkoła uczuć - nie pomyśleliście że może bardziej utożsamiam się i przeżywam tragedie pod taką postacią ? Choć owy film był fikcyjny ? Może takie tragedie mnie poruszają, bo one dzieją się wśród nas i naszych bliskich. Niezależnie od tego w jaki sposób i ile razy mnie obrazicie i będziecie się wyśmiewać ja i tak uważam, że wiele jest filmów dużo lepszych na faktach niż ten. Dojrzałość Lukasa była wzruszająca, ale nie na tyle bym dała więcej niż ocenę 5. Ci, co tak się rzucają co do recenzji widocznie mało przeżyli, ale porozmawiamy za kilka, czy kilkanaście lat...

ocenił(a) film na 1
gocha_w4

dziadostwo i tyle nie ma co polemizować