Właśnie wracam z przedpremierowego pokazu tego filmu. Może nie jest to wielkie kino
akcji i może brak w nim oszałamiających efektów specjalnych - ale chyba to czyni film jest
bardziej realistycznym a przez to ciekawym. Historia przedstawiona w tym filmie jest dość
niecodzienna ale bardzo ciekawa. Na początku filmu napisane jest że został
zainspirowany prawdziwą historią- co czyni go o wiele bardziej atrakcyjnym. Osobiście
polecam -WARTO IŚĆ NA TEN FILM DO KINA!!!
Dokładnie tak. Trzyma w napięciu - przynajmniej mnie:P i powiem szczerze, że wybierając się na niego obawiałam się, iż będzie kolejnym banalnym filmem sądząc po opisie. Ale na szczęście się pomyliłam i polecam wszystkim.
Zgadza sie, ze film jest wart polecenia, jest bardzo edukacyjny. Z pozoru prosta praca a przy zlamaniu procedur, chwili nieuwagi i bledach kadrowych można doprowadzic do katastrofy.
Uwage przykuwaja tez efektowne zdjęcia z pociągiem w roli głównej. A Inspektora z taka wiedza to pewnie wiele osob chciałoby mieć „pod reka”:-)
Zapewne kolejny film z Waszyngtonem o budżecie 100 mln $ który ma nikłe szanse na zwrócenie kosztów produkcji, tak jak było to w przypadku Metra Strachu - budżet 100 mln $ a zarobki z całego świata przyniosły jedynie 150,164,153 mln $
To samo z Księgą Ocalenia - budżet 80 mln a zarobek 157,091,718 mln $.
Koleś jest moim zdaniem najbardziej przepłaconym aktorem jaki jest w Hollywood.