PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443610}

Niepowstrzymany

Unstoppable
2010
6,9 61 tys. ocen
6,9 10 1 61096
5,9 15 krytyków
Niepowstrzymany
powrót do forum filmu Niepowstrzymany

Chyba nie jestem az tak wymagajacy ....bo dla mnie film był po prostu fantastyczny !!! Kapitalna rola głównych bohaterów , a szczególnie młodszego partnerującego Denzelowi. Film wciagał od początku i trzymał w napięciu do samego końca! Nic dodać nic ująć ... ponieważ ja sie specjalnie nie doszukałem niedociagnięć jak moi przedmówcy ... jak dla mnie 9/10 !!! Polecam i myślę że na pewno samo obejrzę jeszcze raz :)

Adash

Świetny film. Jak potem go przemyślałem, to faktycznie absurdów ma sporo, ale podczas oglądania tak mnie wciągnął i tak trzymał w napięciu, że w ogóle o tym nie myślałem.

kenexgro

ZGADZA SIĘ. Niestety niektórzy chcą zawsze dostrzec dziurę w całym

Adash

Bo zamiast skupić się na przyjemności oglądania to siedzą i myślą co tu jest nie tak - to za mało realistyczne,to głupie,to źle nakręcone,to bez sensu itp itd.Bawić w krytyka się każdy może,ja tam wolę cieszyć się filmem:)

wormsik

święta prawda :)

wormsik

@wormsik jeśli fabuła jest dobra i wciągająca to nie ma się czasu nad zastanawianiem "co tu jest nie tak". Dla mnie ten film to nic nadzwyczajnego. Klasyczny film ponoć trzymający w napięciu. Fabuła była przewidywalna. Jeśli obejrzało się już "parę" filmów w swoim życiu to takie filmy nie robią na nikim wrażenia. Dałem mu 6/10 bo mnie nie nudził i był dobrze nakręcony.

bartek14830

Jak mnie film nie wciąga to albo go przyśpieszam - z nadzieją że maże akcja się rozkręci - albo go gaszę:)Nigdy nie skupiam się na wyszukiwaniu błędów. A że film przewidywalny i taki jak masa innych to nic,ogląda się przyjemnie i z tego to się tylko cieszyć:)