PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=443610}

Niepowstrzymany

Unstoppable
2010
6,9 61 tys. ocen
6,9 10 1 61096
5,9 15 krytyków
Niepowstrzymany
powrót do forum filmu Niepowstrzymany

Koszmar.

ocenił(a) film na 1

Bajka dla dzieci do lat 3. Realizm sytuacji na poziomie... w zasadzie na żadnym poziomie, bo go nie ma zupełnie. Mniej-więcej w połowie filmu musiałem wyłączyć, bo się już oglądać nie chciało i nie dało.

cometto

Film na faktach a ten pisze, że brak realizmu ... dla Ciebie pewnie Matrix jest full real ...

mikunas

Co mają fakty do realizmu? Każdy kto posiada choć minimum wiedzy o pociągach albo wyobraźnię (masa, przyśpieszenie, hamowanie pociągu) będzie co chwila kręcił głową z myślą w głowie: "hollywood robi ludziom wodę z mózgu"
Więc... Realizm sytuacji na poziomie... w zasadzie na żadnym poziomie.

ocenił(a) film na 10
Oxygenone

a co ty wiesz? Dla mnie ciekawy i fajny film mi się podobał moja ocena 10/10

ocenił(a) film na 2
matiz204

scenariusz i realizacja na poziomie filmów akcji wydawanych na VHS we wczesnych 90' szkoda straconego czasu na oglądanie tego gniota, że też Denzel zgodził sie grać w takim kaszanie. 2/10

ocenił(a) film na 10
tiptoe

głupoty piszesz, ciekawe skąd masz takie informacje

ocenił(a) film na 1
matiz204

To nie informacje tylko opinie. Nie rozróżniasz - więc nie dziwne, że łykasz każdą bzdurę... :>

ocenił(a) film na 10
cometto

o co ci chodzi ???

ocenił(a) film na 1
matiz204

Pass...

ocenił(a) film na 5
cometto

Film praktycznie o niczym, bo ot tak jedzie sobie pociąg i Denzel z kapitanem Kirkiem muszą go zatrzymać. Koniec fabuły. Ale zrealizowane bardzo fajnie. Czas miło mi upłynął, ale za tydzień nie będą o tym filmie pamiętał.

Dają mu.. no nie wiem... 5/10

ocenił(a) film na 10
Ichthys

chyba mało zrozumiałeś z filmu