Na końcu pierwszej części spotu super bowl i na początku drugiej jak spider-man wskakuje po gwen gdy zatrzymamy w tym momencie możemy zobaczyć po prawej stronie te słupy lub filary miedzy którymi przeskakuje spider-man gdy walczy z electro(chodzi mi o tą końcową scenę w każdym trailerze gdy pokazany jest kawałek wali spider-mana z electro),więc może się to jakoś łączyć
Że połączą siły to wiadomo bo w klipie electro mówi do goblina "Chodźmy dorwać pająka" tylko po angielsku,więc raczej to pewne.
W klipie electro mówi "Let's go get to spider" czy coś takiego do pewnej osoby ale mogę się założyć że to goblin bo w sumie kto inny poza tym jeśli nie mylę się co do tego co napisałem jak zakładałem ten temat z tą wieżą zegarową i słupami miedzy którymi spider-man walczy z electro to raczej samo się układa że będzie miedzy nimi sojusz ponieważ w wierzy walczy z goblinem a zaraz obok ma drugą walkę z electro.Jeśli się oczywiście co do tego nie pomyliłem
Pewnie masz rację. Coraz bardziej wszystko podsyca moją ciekawość i nie mogę doczekać się filmu.