PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114200
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Na końcu pierwszej części spotu super bowl i na początku drugiej jak spider-man wskakuje po gwen gdy zatrzymamy w tym momencie możemy zobaczyć po prawej stronie te słupy lub filary miedzy którymi przeskakuje spider-man gdy walczy z electro(chodzi mi o tą końcową scenę w każdym trailerze gdy pokazany jest kawałek wali spider-mana z electro),więc może się to jakoś łączyć

marcinek9920

A mi się wydaj że goblin i elektro połącza siły poza tym możesz mieć rację

ocenił(a) film na 10
wort801

Że połączą siły to wiadomo bo w klipie electro mówi do goblina "Chodźmy dorwać pająka" tylko po angielsku,więc raczej to pewne.

marcinek9920

wiem :)

użytkownik usunięty
marcinek9920

To on to mówi do goblina O.o? Jakoś chyba niezbyt to wszystko ogarniam xD

ocenił(a) film na 10

W klipie electro mówi "Let's go get to spider" czy coś takiego do pewnej osoby ale mogę się założyć że to goblin bo w sumie kto inny poza tym jeśli nie mylę się co do tego co napisałem jak zakładałem ten temat z tą wieżą zegarową i słupami miedzy którymi spider-man walczy z electro to raczej samo się układa że będzie miedzy nimi sojusz ponieważ w wierzy walczy z goblinem a zaraz obok ma drugą walkę z electro.Jeśli się oczywiście co do tego nie pomyliłem

użytkownik usunięty
marcinek9920

Pewnie masz rację. Coraz bardziej wszystko podsyca moją ciekawość i nie mogę doczekać się filmu.

ocenił(a) film na 10

Nie tylko ty tak masz