PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114203
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

DB

ocenił(a) film na 10

Jak myślicie czy tutaj też pojawi się mała wzmianka o Daily Bugle czy może trochę większa?

ocenił(a) film na 8
ThePinkFin

Na razie Parker pewnie nie będzie jeszcze tam pracował pewnie w 3 części bedzie Jameson i Daily Bugle no i Maty Jane oczywiście. Ahh jak ta seria jest zarąbista, czekam do 25 kwietnia :)

Himiteshu

W recenzji przeczytałem, że dowiadujemy się w trakcie filmu, że Peter zaczął pracę w Daily Bugle, ale nigdy nie widzimy, by przekroczył próg redakcji.

ocenił(a) film na 8
Peeves

Ciekawe, to tak jak Clark Kent w Man of Steel

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Ale chodzi mi o takie małe rzeczy jak to że w jedynce Peter patrzy na gazetę (z Daily Bugle) z artykułem o Jaszczurze.

ocenił(a) film na 10
ThePinkFin

W kilku zwiastunach jest taka scena w slow motion jak Alex (jeszcze nie rihno) strzela do spider-mana a ten leci do niego i wtedy za spider-manem jest w oddali ściana z napisem Daily Bugle.

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

Serio? Łał nawet nie zauważyłem że to Alex

ocenił(a) film na 7
marcinek9920

W sumie jak wspomniałeś Rhino, to trochę zabawne, że zrobili z niego Transformersa, ale nie oglądałem nigdy wcześniej serialu z Rhinem ani nie czytałem komiksów to nie wiem, czy tak było naprawdę. Pamiętam jedynie, że koleś miał kostium nosorożca. Ten z filmu jest na pewno lepszy:)