Jak myślicie czy tutaj też pojawi się mała wzmianka o Daily Bugle czy może trochę większa?
Na razie Parker pewnie nie będzie jeszcze tam pracował pewnie w 3 części bedzie Jameson i Daily Bugle no i Maty Jane oczywiście. Ahh jak ta seria jest zarąbista, czekam do 25 kwietnia :)
W recenzji przeczytałem, że dowiadujemy się w trakcie filmu, że Peter zaczął pracę w Daily Bugle, ale nigdy nie widzimy, by przekroczył próg redakcji.
Ale chodzi mi o takie małe rzeczy jak to że w jedynce Peter patrzy na gazetę (z Daily Bugle) z artykułem o Jaszczurze.
W kilku zwiastunach jest taka scena w slow motion jak Alex (jeszcze nie rihno) strzela do spider-mana a ten leci do niego i wtedy za spider-manem jest w oddali ściana z napisem Daily Bugle.
W sumie jak wspomniałeś Rhino, to trochę zabawne, że zrobili z niego Transformersa, ale nie oglądałem nigdy wcześniej serialu z Rhinem ani nie czytałem komiksów to nie wiem, czy tak było naprawdę. Pamiętam jedynie, że koleś miał kostium nosorożca. Ten z filmu jest na pewno lepszy:)