Co dalej z electro niby Spider Man go zabił. Ale możliwe że się pojawi w trzeciej trzęści w sinster six.
Jeśli wiecie co się z nim się stanie albo co myślicie to piszcie
Niewiem.
Moi kandydaci do SS
1.Lizard
2.Kameleon
3.Vulture
4.Electro
5.Doc Octopus
6.Rhino
7.Kraven
8.Green Goblin
9.Mysterio
A ma być ich 6....
Oficjalnie:
1. Green Goblin.
2. Rhino.
3. Vulture.
4. Dr Octopus.
5. Kraven The Hunter.
6. Mysterio albo Chameleon.
Obrazki to:
glider goblina
skrzydło vulture
macki octopusa
twarz mysterio albo chameleona
róg rhino i...
no właśnie, to jest element jego włóczni chyba, ale nie to wskazuje na kravena, ale fakt iż to coś przypomina lwa, więc... zdecydowanie kraven.
To nie jest oficjalne. To są zajawki, które da się źle zinterpretować.
O ile pierwsza 4 jest oczywista, to sam Kraven i Mysterio/Chameleon są prawdopodobnymi strzałami.
Sam film podrzucił jeszcze 2 konkretne opcje villainów, do tego wiemy, że jest 8 potencjalnych członków SS.
Nie...
Lizard i Electro nie pojawią się w tasm3, a ten element z lwem to ewidentna wskazówka na kravena, nie wiem czy to grot strzały czy włóczni, ale to hunter i wiesz to ;p
ps: jedyna niewiadoma to ta twarz, wcześniej myślałem, że to ewidentny (dziwny) myk na electro (ja myślałem o chameleonie) i jak się okazało może chodzićo mysterio albo chameleona.
Skąd wytrzasnąłeś w mojej wypowiedzi Lizarda i Electro?
Chodzilo o Czarnego Kota (który raczej stanąłby po stronie pająka, choć biorąc pod uwagę wiązanie wątków filmowych z TASM vol 2 kto wie) i Smithie'go.
Kraven jest o tyle problematyczny, że nie pokazano typowego dla niego atrybutu. O ile postać w wersji komiksowej bardzo lubię, to w TAS została skopana, czego obawiam się także w filmie. A akurat romboidalny kształt może oznaczać wiele postaci, można nawet to interpretować jako fragment ogona skorpiona ;) W każdym razie pod względem kształtu nie jest to ani grot strzał ani włóczni.
Twarz jest problematyczna z tego samego powodu. Choć są tu dwa dośc oczywiste pomysły to sam atrybut można przyporządkować do nastu innych postaci ;)