Wszyscy sa ciekawi. A przynajmniej wszyscy ci, ktorzy ogarniaja co nieco na temat filmu. Ale zauwazcie, ze Felicity nie pojawila sie w zadnym trailerze. Ani jednym. Wiec tworcy bardzo ukrywaja jej postac, ale poza tym moze jej tez byc w filmmie bardzo niewiele.
A może, jak nietrudno się domyśleć, specjalnie tak napisałem. Zawsze jakiś się trafi, aby tylko coś powiedzieć.
Moze cos jest ze mna nie tak, ale ja widze tylko niewyrazna postac za drzwiami. Jestes pewien, ze to ona?
to na pewno ona. pewnie gra kogoś z Oscorp. jako, ze wytwornie pozwalaja scenarzystom na odbieganie od rzeczywistosci (patrz komiksy) to moze zagra Venoma hahaha
Sama kiedyś mówiła, że ma kostium więc Black Cat prawdopodobna :) Tylko wszystko fajnie ale Harry już w 3 różnych pozach mówił: 'What about Peter?' a Electro w 2: 'Let's go get the spider'. Żeby się nie okazało, że oni z 40% scen z trailerów wycięli tak jak przy 1... Ale zapowiada się spoko :D
to ja Ci powiem. Dokladnie gra kogos z Oscorp. Zostanie nominowana na "prawą rękę" Harrego i caly zarzad ma sie jej sluchac. Harry cos potrzebuje to mowi to jej a ona mowi to zarzadkowi i staruchy z zarzadu musza pracowac. Cos jak asystentka.
Co do trailerow to jest w nich 70% filmu niestety. Dobrze ze ja ich nigdy nie ogladam przed filmem. Powinno was to tez nauczyc by nie ogladac zwiastunow tylko isc do kina. Teraz bedzie xmen nowy czy godzilla i nie potrzeba ogladac do nich zwiastunow (do zadnego filmu nie trzeba), czasem wystarczy tytul lub krotki opis i gatunek filmu zeby wam pasowal ;)