Ostatnio na filmwebie spędziłem 1 godzine na czytanie wszystkich tematów dotyczących Amazing Spider Man 2 I Tutaj sobie wszystkie wnioski pozkładałem do kupy : W komiksie Jest że Spider Man niechcący uśmierca Gwen Stacy i z martwienia teraz jest z Mary Jane ożenia się z nią i ma dzieci , w pewnym temacie Pewien użytkownik dał zdjęcia z Amazing Spider Man 2 i na jednym z nich jest przedstawiny człowiek pająk z dzieckiem które rónież nosi kostium Człowieka Pająka i tutaj smutny wniosek : mimo że Dużo ludzi mówi że będzie 3 część to troche w to wątpie ze smutkiem :( - to tylko moja chipoteza i jest możliwe że nie mam racij
Trochę idiotyczna ta hipoteza biorąc pod uwagę, że oficjalnie zapowiedzieli już Amazing Spider Man 2 i 3, do tego wątek z MJ został wycięty z części drugiej i prawdopodobnie przeniesiony do części 3. I skąd Ci przyszło, że dzieciak w kostiumie Spider-mana to jego dziecko??????????
Jak wcześniej wspominałem to tylko moja hipoteza i napisałem że moge się mylić , i dzięki za info ulżyło jak przeczytałem że ten wątek został wycięty .
Tam w mojej wcześniejszej wypowiedzi wdała się jedna pomyłka: " zapowiedzieli już Amazing Spider Man 2 i 3". Oczywiście chodziło mi o to, że zapowiedzieli już 3 i 4.
Tak Sony zapowiedziało Amazing Spider-Man 3 na 2016 rok i Amazing Spider-Man 4 na 2018 rok.
Nie wiem, czy wiesz, ale mary jane i peter owszem, mieli dziecko, ale w mainstreamie to dziecko zniknelo i nikt nie wie tak naprawde dlaczego, a w swiecie rownoleglym to dziecko to byla dziewczynka imieniem may po cioci petera i miala takie same moce jak spider-man. Wiec tez latala sobie po miescie jako spider-girl.
Ależ wiadomo, wiadomo, w historii Revelations (sprzed bodaj 16 lat, czasy Sagi Klonów) córka została prawdopodobnie porwana przez Osborna.
Aktualnie to wszyscy udają, że tego dziecka nie było. To nie pierwszy i nie ostatni wątek w komiksach, o którym edytorzy i twórcy udają, że nie pamiętają (na pewno sporo też nawet nie wie, że takie coś było:D).
No, mam nadzieję, że taki los spotka Superiora i One More Day.
A insza inszość, że to akurat było łatwe do wycięcia. Większość takich myków jak z córką Parkerów nie pamięta, bo wtedy czytelnicy na trochę odwrócili się od Spidera. Mogli to przeoczyć.
One More Day i Superior to dużo trudniejsza sprawa. To myki użyte bo Peter im się starzał. Starzejący się Spider musiałby w końcu ustąpić miejsca komuś. Starzejący się Spider wymagałby też dużo poważniejszych historii a to się nie sprzedaje raczej. Nową markę niestety strasznie trudno wypromować dlatego ciągle do porzygu będziemy mieli jakieś chwyty by Piotrka odmłodzić wiekowo czy charakterologicznie. Zobacz: Spider po runie OMD nagle stracił żonę i prace jako nauczyciel by powrócić do bycia nieudacznikiem, który mieszka u cioci (a przecież był wtedy koło 30).
To samo jest w X-Men...ciągle mniej więcej ten sam skład wypromowanych postaci, mimo że co chwila pojawia się jakaś młoda grupa mutantów, która zaraz zostaję wyrżnięta, zdepowerowana lub robi za tło.
Wiesz, nic nie stoi na przeszkodzie, by w komiksach spowolnić proces starzenia. Nie zdziwiłbym się, gdyby była to jedna z tych niespodzianek, jakie miały pozostać po niedokończonym runie Straczynskiego. Mam wrażenie, że właśnie po to był The Other.
Poza tym przed One More Day miał najbardziej urocze szczeniackie odzywki ever.