PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114200
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Komiksy

ocenił(a) film na 7

Wie ktoś skąd można pobrać komiksy o spider-manie? Zalezy mi, aby były chronologicznie poukładane.

BlakJoint

Poszukaj komiksow w najblizszym Empiku albo ksiegarni i kup jak normalny czlowiek. No chyba ze chodzi Ci o legalny download w takim razie szukaj na oficjalnych stronach Marvela. Google it.

ocenił(a) film na 7
crazy_race

Jeśli masz wątpliwości co do planowanego zakupu auta to bierzesz w ciemno czy bierzesz jazde próbną?

BlakJoint

Czytam recenzje i opinie. Pytam ludzi by się zapoznać. Jeśli znajdę komiks w Empiku albo księgarnii przeglądam kilka pierwszych stron jeśli się da. Nawet nie śmiej mi porównywać ściagania pirackich skanów komiksów do jazdy próbnej samochodem. Nie mam zamiaru odpowiadać na dalsze ewentualne "argumenty".

ocenił(a) film na 7
crazy_race

Przynajmniej jest poręczne. Możesz przeglądać komiksy w telefonie lub tablecie. Sam mam sporo komiksów, jednak o wiele taniej wychodzi ściąganie niż kupowanie. Zresztą, kto w tych czasach niczego nie ściąga?

ocenił(a) film na 8
BlakJoint

Torrenty

BlakJoint

Najlepiej chomik. Bezpiecznie,tanio i legalnie.

ocenił(a) film na 7
HELLBOOOY

A mógłbyś może podać nazwe 1 komiksu o spider-manie?

BlakJoint

http://marvelcomics.pl/series/index/id/19/Amazing-Spider-Man Jest dużo serii, ale ta jest najpopularniejsza :P później jest jeszcze vol. 2. Troche dużo, ale w polsce są chyba wydania książkowe :P

ocenił(a) film na 7
HELLBOOOY

Wielkie dzieki, znalazłem.