PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Jak można zrezygnować z tej postaci?!

użytkownik usunięty
naka1234

Można, można. Na pewno pojawi się w 3, ale trzeba przyznać... Kto chciałby żeby MJ grała Shailene Woodley?

ocenił(a) film na 4

ona nie nadaje się do tej roli :/ Mary Jane zawsze była piękna w komiksie a Shailene Woodley jest jak dla mnie brzydka.

użytkownik usunięty
szymonzieba1409

Właśnie dla mnie też się do tej roli nie nadaje. Woodley ani trochę nie pasuje na MJ :/

ocenił(a) film na 4

co racja to racja ;) a Kirsten Dunst cię przekonała w starej trylogi?

użytkownik usunięty
szymonzieba1409

Niestety Dunst mnie nie przekonała. Na razie nie spotkałem idealnej MaryJane.

ocenił(a) film na 4

ale czeba przyznać,że Emma wypada świetnie jako Gwen. Przynajmniej moim zdaniem ;p

użytkownik usunięty
szymonzieba1409

Emma = najlepsza Gwen

ocenił(a) film na 4

Właśnie dlatego się modle żeby w dwójce nie zginęła.

użytkownik usunięty
szymonzieba1409

Ja też się modle żeby nie zgineła:) Ale mi sie wydaje że wlasnie nie zginie, wszystkie dotychczasowe zwiastuny itp. pokazują że Peter ją złapie siecią i a ona nie zlamie karku i czy tam kregosupu:/ ale mógł inaczej tez ją uśmiercic ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc! moze bedzie jakas rywalizja w 3 czesci Mary i Gwen o Petera? Prawie wszyscy są za tym że grająca Emma Stone-Gwen Stacy jest znakomitą aktorką i znakomicie pasuje do roli Gwen i ta chemia pomiedzy nią a Peterem jest niesamowita a ta aktorka która ma grac Mary jakoś nie przypadła mi do gustu! Wydaje mi sie że jeśli jednak Gwen zginie to film może troche stracic fanów i w ogóle a na 3 czesc beda szli nie chetnie;/ Każdy wie jaki los Gwen spotkal w komiksie każdy jest pewien jaki spotka ją tez los w filmie widac po spojlerach to ubranie i w ogóle ale to moze byc tylko taka podpucha aby kazdy poszedl do kin i przekonal sie czy ona umrze czy nie bo to jest trasznie interesują:) Za 4 dni wyjdzie ostatni zwiastun Spidermana i może on w końcu coś wiecej na przekaze o losach Gwen bo te dotychczasowe pokazują że chyba prze zyje! Jeszcze nigdy nie czakalam na film jak na ten kocham kocham kocham :DDDD

ocenił(a) film na 4

Cóż nic dodać nic ująć zgadzam się z każdym słowem. Również czekam z wielką niecierpliwością ,odliczam każdy dzień do premiery.
Ps:Dzięki ,że powiedziałeś mi kiedy nowy zwiastun ;)

ocenił(a) film na 10
szymonzieba1409

Ja tam z jednej strony właśnie chce żeby zginęła, mimo iż jest fantastyczną Gwen. Śmierć na pewno by zmieniła Petera, stał by się inny i bardziej rządny zemsty co w późniejszych filmach można by fajnie pokazać. No i sam film miałby taki inny klimat.

naka1234

A co myślisz o Jane Levy do roli MJ ?

ocenił(a) film na 9
naka1234

Przesadzacie troche z tymi hejtami na Shailene. Ona najpiekniejsza moze nie jest, ale jesli watpicie w jej urode, polecam obejrzec zwiastun Niezgodnej, w ktorym naprawde ladnie wyglada. W filmie Gwaizd naszych wina wyglada zle, poniewaz ma tam krotkie wolsy, a one calkiem do niej nie pasuja. W Niezgodnej jest dobrze.

ocenił(a) film na 10
naka1234

Oni nie maja nic do zecy tak bylo w komiksach to nie ze rezyser sobie wymislil w komiksie bylo ze buen umze bo spider man zlamal jej kark podcas ratunku i teraz spider man w 3bedzie inaczej ratowal bedzie lapal w locie.
sorry ze tak slabo pisze ale mam maly tel. slaby i nir moge pisac za dobrze mam nadzieje ze zrozumieliscie