PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114203
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Multikino

ocenił(a) film na 10

Z tego co wynika z zapowiedzi w multikinie film będzie w wersji 2d z dubbingiem 2d z napisami 3d z dubbingiem i 3d z napisami.W końcu dają jakiś wybór.

marcinek9920

Oby tak było jak piszesz :)

marcinek9920

Pierwsza część również dawała taki wybór :)

ocenił(a) film na 10
Puchy11

Widać tylko spider-man ma takie "specjalne" traktowanie.Dla nas to na plus :)

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

Ciągle się zastanawiam nad wersją 2 czy 3D, to że napisy to jest oczywista oczywistość.
Tylko, że na DVD i tak będzie trzeba oglądać z napisami

mateusi91

no ostatnio filmy Marvela w wersji 2D były tylko z dubbingiem (patrz Thor2 i drugi Kapitan Ameryka). cieszę się że jest wybór i że nie muszę skreślać kolejnego tytułu z "mojej listy" którego nie obejrzałam z powodu dubbingu ;-P ja się cieszę i napewno do kina pójdę :-D

wolvi24

Ja idę na 3D napisy.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Ja również. :)

szymonzieba1409

Nie moge się doczekac :) Czuję, ze będzie to najlepszy film Marvela. Przynajmniej dla mnie.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

po finałowym trailerze jak i po wszystkich zresztą moge stwiedzić to samo ;) odliczam 13 dni zostało ;p

szymonzieba1409

A ten finałowy trailer to już dawno wyszedł co nie? Czy jest jakiś nowy?

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

to jest ten http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+4+%28polski%29-33038 wyszedł pare tygodni temu

szymonzieba1409

A to spoko, widziałem dawno. Jest niesamowity :D To zdecydowanie będzie najlepszy ze wszystkich Spider Manów. Po zwiastunie widać, że film będzie mocno rozbudowany i będzie nawiazywał już do 3 cześci.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

A w 3 cześci nie ma bata musi być Venom bo Symbiot był w jakimś spocie telewizyjnym czy coś. Więc sie mega ciesze bo Venom to mój ulubiony przeciwnik. ;p

szymonzieba1409

Własnie. W jedenj ze scen nowym trailerze sa za gablotą skrzydła, macki i jakaś kula. Wiesz moze co to za kula? To ten symbiot?

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Tak jestem pewien.

szymonzieba1409

Ok. Dzięki :)

szymonzieba1409

A wiesz kim jest ten koleś w kapeluszu?

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

to chyba gustav fiers the gentleman założyciel Sinister Six

szymonzieba1409

Aha. Dzięki :)

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER

jak to czytam co piszecie to wam dodam ze te wasze kochane trailery pokazuja 70% dobrych momentow w filmie. obejrzycie to praktycznie nic nowego nie zobaczycie oprocz sceny dramatycznej pod koniec, "kostnicy" i wydluzonych walk ktore i tak widac w zwiastunach.
powinniscie przestac ogladac jakiekolwiek zwiastuny zeby nie psuc sobie widowiska (tam mysle i sam tak robie od kilku lat)
P.S wszystko co powyzej napisaliscie sie zgadza :P gratuluje ze nie musieliscie isc do kina zeby stwierdzic kto bedzie kolejnym wrogiem i zobaczyliscie wszystkie zabawki z oscorp - skrzydla, metalowe macki itp. wystarczy tylko by ktos to ubral an siebie. A pancerz ktory nazywacie rhino jest wszechobecny w zwiastunach.

kuba83

Nieważne. Ja zawsze oglądam zwiastuny i spoty, a dzięki temu moje oczekiwania na film stają się jeszcze intensywniejsze i dzięki temu seans w kinie jest lepszy. Zawsze tak robię. Nie wyobrażam sobie iść do kina bez jakiejkolwiek wiedzy na temat filmu.

marcinek9920

Bo Spider jest robiony przez Foxa a nie Marvela, więc dystrybutorem nie jest Disney. A jak wiadomo tylko Disney nie daje wyboru i wyciska na siłę 3D i dubbing.
Dlatego na Spidery i X-menów chodze do kina, a filmy od Disneya/Marvela ściągam z neta.

A tutaj petycja i wyjaśnienie sprawy
http://www.petycjeonline.com/filmy_marvela_rownie_w_2d

ocenił(a) film na 4
Nie_Dla_3D

Spider jest z Sony. Xmen z Foxa. :)

ocenił(a) film na 10
szymonzieba1409

No właśnie poza tym pierwsza część też była do wyboru : albo dubbing albo napisy ,ale nie jak inne filmy w których było załóżmy 8 seansów dziennie z czego 2 z napsami o godzinie 22 tylko po równo było.

ocenił(a) film na 4
marcinek9920

Na prawdę? Myślałem, że zawszy jest wybór. Przynajmniej w Heliosie jest.

szymonzieba1409

Oczywiście masz rację i też o tym wiem. Po prostu post pisany na szybko i pokręciłem:)

ocenił(a) film na 4
Nie_Dla_3D

spoko spoko ;)

Nie_Dla_3D

nawet nie wiesz jak sie ciesze z tego co napisales,balam sie ze bede musiala odpuscic "X menow" z powodu dubbingu. petycje podpisalam i podam dalej ;)...