Z tego co wynika z zapowiedzi w multikinie film będzie w wersji 2d z dubbingiem 2d z napisami 3d z dubbingiem i 3d z napisami.W końcu dają jakiś wybór.
Ciągle się zastanawiam nad wersją 2 czy 3D, to że napisy to jest oczywista oczywistość.
Tylko, że na DVD i tak będzie trzeba oglądać z napisami
no ostatnio filmy Marvela w wersji 2D były tylko z dubbingiem (patrz Thor2 i drugi Kapitan Ameryka). cieszę się że jest wybór i że nie muszę skreślać kolejnego tytułu z "mojej listy" którego nie obejrzałam z powodu dubbingu ;-P ja się cieszę i napewno do kina pójdę :-D
po finałowym trailerze jak i po wszystkich zresztą moge stwiedzić to samo ;) odliczam 13 dni zostało ;p
to jest ten http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+4+%28polski%29-33038 wyszedł pare tygodni temu
A to spoko, widziałem dawno. Jest niesamowity :D To zdecydowanie będzie najlepszy ze wszystkich Spider Manów. Po zwiastunie widać, że film będzie mocno rozbudowany i będzie nawiazywał już do 3 cześci.
A w 3 cześci nie ma bata musi być Venom bo Symbiot był w jakimś spocie telewizyjnym czy coś. Więc sie mega ciesze bo Venom to mój ulubiony przeciwnik. ;p
Własnie. W jedenj ze scen nowym trailerze sa za gablotą skrzydła, macki i jakaś kula. Wiesz moze co to za kula? To ten symbiot?
UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER
jak to czytam co piszecie to wam dodam ze te wasze kochane trailery pokazuja 70% dobrych momentow w filmie. obejrzycie to praktycznie nic nowego nie zobaczycie oprocz sceny dramatycznej pod koniec, "kostnicy" i wydluzonych walk ktore i tak widac w zwiastunach.
powinniscie przestac ogladac jakiekolwiek zwiastuny zeby nie psuc sobie widowiska (tam mysle i sam tak robie od kilku lat)
P.S wszystko co powyzej napisaliscie sie zgadza :P gratuluje ze nie musieliscie isc do kina zeby stwierdzic kto bedzie kolejnym wrogiem i zobaczyliscie wszystkie zabawki z oscorp - skrzydla, metalowe macki itp. wystarczy tylko by ktos to ubral an siebie. A pancerz ktory nazywacie rhino jest wszechobecny w zwiastunach.
Nieważne. Ja zawsze oglądam zwiastuny i spoty, a dzięki temu moje oczekiwania na film stają się jeszcze intensywniejsze i dzięki temu seans w kinie jest lepszy. Zawsze tak robię. Nie wyobrażam sobie iść do kina bez jakiejkolwiek wiedzy na temat filmu.
Bo Spider jest robiony przez Foxa a nie Marvela, więc dystrybutorem nie jest Disney. A jak wiadomo tylko Disney nie daje wyboru i wyciska na siłę 3D i dubbing.
Dlatego na Spidery i X-menów chodze do kina, a filmy od Disneya/Marvela ściągam z neta.
A tutaj petycja i wyjaśnienie sprawy
http://www.petycjeonline.com/filmy_marvela_rownie_w_2d
No właśnie poza tym pierwsza część też była do wyboru : albo dubbing albo napisy ,ale nie jak inne filmy w których było załóżmy 8 seansów dziennie z czego 2 z napsami o godzinie 22 tylko po równo było.