Tytuł mówi sam za siebie . Opłaca sie iść na 3D z napisami czy lepiej Dubbing 2D ?
Ja wczoraj byłem na 2d z napisami i uważam ,że ta wersja była spoko.Dubbing ,jak dla mnie jedynie nadaje się do filmów animowanych,jak Shrek czy Epoka.A 3D,sam jestem ciekaw ,czy się opłaca,bo przeważnie 3d to porażka ,jak np w Iron Man 3...
Choć nie byłem na dubbingu to raczej nie sądzę by nasi polscy magicy dobrze odzwierciedlili głos Electro lub większości żartów które mają specyficzny wydźwięk po angielsku. Wersja 3D jest bardzo dobra naprawdę widać że trochę nad tym pracowali. Choć zwykle nie patrzę do końca na napisy bo rozumiem wiele ze słuchu to te co czytałem wydawały się być w porządku + tu kogoś z finezją poniosło co do umieszczenia ich bo czasem lądowały one po skrajnych stronach ekranu. Podsumowując bardzo polecam oryginał z napisami i 3D.
Co by nie było wybrać wersję z napisami (jest tak 2d jak i 3d).
Widziałem tylko w 2d i mogę powiedzieć tyle, że świetnie wypada.
Ja byłem na wersji 2D i szczerze żałuję bo były takie momenty, że aż sie wkurzałem, ze nie poszedłem na te 3D. :D Szczerze polecam 3D jak rozumiesz ang i nie chce Ci się tracić wzorku na czytanie:P
Kiedy nic się nie dzieje, jest to 3D jak 3D - zwykłe i nijakie, jednak kiedy Spider-man robi przeróżne akrobacje między jak i ponad budynkami, oraz walczy z Elektro to jest to zdecydowanie jedne z najlepszych 3D jakie widziałem, a nie powiem, lubie chodzić na 3D jako pewien z nie licznych. Także polecam.
A i wybierz napisy bo na dubb szkoda uszu :D
Ja byłem wczoraj w Imax 3D na napisach i uważam że 3d było dobre o wiele lepsze niz w niektórych filmach.Najwieksze wrazenie robia sceny walki z elektro- i jeszcze ta muza.