jesli po takim zwiastunie jakies zjaebany trol powie ze to bedzie kit, to na szubienice z nim. to bedzie absolutny hit. szkoda ze watek z Rhino bedzie raczej krotki...
W następnych częściach rhino będzie miał wiec ej czasu , spider man to ham bo nie zapamiętał imienia electro :)
Ale jaka fajna muzyka najlepsza przy wejściu electro aż się trochę wystraszyłem
Ale mi chodzi o tą taką upiorną piosenkę jak pierwszy raz pokazali electro,aż się wystraszyłem trochę ale fanie dobrane bo pokazuje że będzie electro psychiczny taki trochę.
Też bym się chętnie dowiedziała, co to za utwór, bo nawet fajny. Próbowałam szukać, ale ciężko to robić bez znania słów.
Ja to samo a wie ktoś może czy jest dostępny ten utwór który leci w każdym zwiastunie.
Dzięki bardzo miło z twojej strony a wie ktoś może jeszcze czy jest dostępna ta piosenka która leci mniej więcej od 2:45 do 3:00 w Enemies Unite Sizzle
Mam nadzieje ze wątek z rhino nie będzie krótki, może w zwiastunie go jako żeby było zaskoczenie w filmie
Cos czuje że Electro będzie miał kozacki charakter jako juz ten zły Max :P mało goblina pokazali i rhino ale tym wiekszy smaczek :)
Widać na czym będzie się opierała jego postać.Że chce być taki jak spider-man i mu pomagać ale jak spider-man go zapomniał lub inaczej ''nie poznał'' to dostał szału że jego idol go nie pamięta i chce się zemścić.
Zwiastun bardzo fajny, szykuje się dużo lepsze widowisko. Muzyka super, efekty również i pewnie je jeszcze trochę dopracują .
A głoś Elektro wymiata, w kinie to będzie super efekt
jedynka tez jest bardzo fajna, taka geneza pajączka unowoczesniona i przyjaciel/wróg Lizard, fajne bardzo.