PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114200
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

http://www.youtube.com/watch?v=dW5u_y27LmQ#t=216

Himiteshu

ZWIASTUN wymiata :) nie mogę się już doczekać filmu :)

ocenił(a) film na 8
wort801

najbardziej to podoba mi się głos electro

ocenił(a) film na 9
mrPARADOKS

jesli po takim zwiastunie jakies zjaebany trol powie ze to bedzie kit, to na szubienice z nim. to bedzie absolutny hit. szkoda ze watek z Rhino bedzie raczej krotki...

ocenił(a) film na 8
portero44

W następnych częściach rhino będzie miał wiec ej czasu , spider man to ham bo nie zapamiętał imienia electro :)

ocenił(a) film na 10
mrPARADOKS

Ale jaka fajna muzyka najlepsza przy wejściu electro aż się trochę wystraszyłem

ocenił(a) film na 8
marcinek9920

Ten chór w zwiastunie to od zimmera chyba

ocenił(a) film na 10
mrPARADOKS

Ale mi chodzi o tą taką upiorną piosenkę jak pierwszy raz pokazali electro,aż się wystraszyłem trochę ale fanie dobrane bo pokazuje że będzie electro psychiczny taki trochę.

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

A wie ktoś może czy jest ta piosenka w gdzieś w internecie.

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

Chodzi o tę muzykę, jak Electro idzie pustą ulicą?

ocenił(a) film na 10
deathmaster

No o to chodzi.

ocenił(a) film na 10
marcinek9920

Też bym się chętnie dowiedziała, co to za utwór, bo nawet fajny. Próbowałam szukać, ale ciężko to robić bez znania słów.

ocenił(a) film na 10
deathmaster

Ja to samo a wie ktoś może czy jest dostępny ten utwór który leci w każdym zwiastunie.

ocenił(a) film na 8
marcinek9920

http://www.youtube.com/watch?v=HKZOasukeD0

ocenił(a) film na 10
gosia986

Dzięki bardzo miło z twojej strony a wie ktoś może jeszcze czy jest dostępna ta piosenka która leci mniej więcej od 2:45 do 3:00 w Enemies Unite Sizzle

ocenił(a) film na 9
portero44

Mam nadzieje ze wątek z rhino nie będzie krótki, może w zwiastunie go jako żeby było zaskoczenie w filmie

ocenił(a) film na 8
wort801

Cos czuje że Electro będzie miał kozacki charakter jako juz ten zły Max :P mało goblina pokazali i rhino ale tym wiekszy smaczek :)

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Widać na czym będzie się opierała jego postać.Że chce być taki jak spider-man i mu pomagać ale jak spider-man go zapomniał lub inaczej ''nie poznał'' to dostał szału że jego idol go nie pamięta i chce się zemścić.

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Zwiastun bardzo fajny, szykuje się dużo lepsze widowisko. Muzyka super, efekty również i pewnie je jeszcze trochę dopracują .
A głoś Elektro wymiata, w kinie to będzie super efekt

ocenił(a) film na 8
mateusi91

jedynka tez jest bardzo fajna, taka geneza pajączka unowoczesniona i przyjaciel/wróg Lizard, fajne bardzo.

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Mi jedynka też się bardzo podobała. A Lizarda mam nadzieję, że jeszcze go zobaczymy :D