Czy wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten film z napisami BEZ REJESTRACJI I WYSYŁANIA SMSÓW.Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc bo byłem już na filmie w kinie ale chciałbym go obejrzeć jeszcze raz tylko ważne jest dla mnie żeby był z napisami.
na cda na anyfiles na zalukaj.
a jak sie zatnie to odswierzyc przewinac i prosze bardzo.
Zawsze mozna po angielsku i tak nie idzie sie skupic na napisach i na filmie jednoczesnie. Ogladanie ma byc przyjemnoscia xD
Mi tam się normalnie ogląda bo po mniej więcej pierwszych pięciu minutach przestaję zwracać zwracać uwagę na napisy i po prostu oglądam i nawet nie wiem czytam.
Gratulacje! Pobiłeś rekord! Nie ma to jak oglądać film i rozumując jedynie po tym co się widzi!
Znaczy chodzi mi o to że po mniej więcej pierwszych pięciu minutach jak oglądam to czytam ale tak jakby nieświadomie i wcale to wtedy nie przeszkadza.
No pewnie, a ty jak oglądasz film z napisami to skupiasz się tylko na napisach ?
http://www.ekino .tv/film,niesamowity-spider-man-2-the-amazing-spider-man-2-2014,22566,subtitles. html?player=4
na "tnt torrent . info" znajdziesz z dubbingiem, z napisami, w lipnej jakości jak i dobrej polecam ;p tylko sobie tam musisz poszukać