Nigdy nie przepadałam na Spidermanem, ale ten był jeszcze gorszy od zwykłego..."Nie będę z tobą,
ale nie dlatego, że cię nie kocham, właśnie dlatego, że cię kocham" Co to ma być? Nie wiedziałam
czy mam się śmiać, czy płakać słuchając tych rozmów. W dodatku dubbing był beznadziejny (w
sumie nic dziwnego, bo zawsze taki jest, ale musiałam to jakoś znieść) i strasznie przeciągali
zakończenie filmu. Jedyny + dla filmu jest za śmierć tej jego dziołchy.
Jak nie przepadasz za Spider-Manem to po c*uja poszedłeś do kina ?! Z tym dialogiem chodzi o to,że Gwen będąc dziewczyną Spideya
jest narażona na niebezpieczeństwo .Jak dla mnie jedyna głupotą w tym filmie była scena jak Osborn uwolnił Electro-ochronę naprawdę mieli w tym zakładzie świetną !!
Racja-nie przeczytałem dokładnie twojego komentarzu.Głupio,że nie da się edytować wypowiedzi.
Po co oglądasz filmy o superbohaterach których nie lubisz? Zeby hejcic tylko pozniej i sie uzalac? Słabo trochę, ale jak kto lubi... I brawo na chodzenie na FILMY do kina, naprawde brawo :)
Uwierz mi, nie marnowałabym czasu na taki film, gdybym miała wybór :) Niestety, w liceum nauczyciele nadal uważają, że nie możemy sobie sami wybrać, co chcemy obejrzeć.
W Liceum na Spider-Mana idziecie ? Myślałem że tylko na Katyń , Pana Tadeusza i Wałesę ciągną
Wolałabym pójść na Powstanie Warszawskie. Ale nie poszliśmy "bo nie". Przykre...
Ten tekst byl dobry buehuheue :D W ogole caly watek milosny mnie irytowal... To bylo tak nieprzemyslane, tak banalne, ze tylko dzieciuchy są w stanie to oglądać ze spokojem :P
Dokładnie. To był jeden z największych minusów tego filmu. Niektóre sceny były tak żałosne, że aż śmieszne.