PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 113875
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

Oglądałem dzisiaj odcinek ,,Movie się'' i mówili, że w Polsce nie ma sceny po napisach do TASM 2. I chciałbym spytać, czy to prawda, bo ja nie wierzę w to.

ocenił(a) film na 9
Rafalino_1000

Jest ta scena by byłem wczoraj i widziałem

ocenił(a) film na 7
Rafalino_1000

Byłam dziś na seansie i specjalnie poczekałam na moment po napisach, żeby się przekonać. Rzeczywiście była.

ocenił(a) film na 8
Rafalino_1000

Niestety musisz uwierzyć ;)

Rafalino_1000

Bylam dzis w imaxie i scena jest wycieta! Spojler: dotyczy ona podobno x-manow, a wycieto ja z racji ze x-mani w imaxie nie sa wyswietlani. Wie ktos gdzie mozna ja zobaczyc? Jest juz gdzies w internetach? Nie mam zamiaru drugi raz wydawac kasy na bilet...

ocenił(a) film na 3
nelika

Może w imaxie nie ma tej sceny. A gdzie byłeś w kinie na tym filmie?

Rafalino_1000

Byłam w Katowicach. Wg tego co czytałam to nie ma jej w żadnym mieście na IMAXie. Na zwykłym 3d i 2d jest.

ocenił(a) film na 7
nelika

x meni nie beda w imaxie?! bo sie zalamie. to pewnie przez godzille bo wejdzie tydzien wczesniej a mamy za malo imaxow zeby puszczac 2 hity jednoczesnie ;/

ocenił(a) film na 8
nelika

ee nie martw się nie było w tej scenie nic ciekawego.. walczyli w jakimś namiocie z wojakami i tyle badyle :/

Rafalino_1000

Może w IMAX-ie nie ma, ale na zwykłych kopiach jest (ja byłem na 2D z napisami i była :)).

ocenił(a) film na 10
Rafalino_1000

Tylko dlaczego po Spiderze mieliby się pojawić X-Men?
Przecież to dwa konkurencyjne studia są.
Według serwisu aftercredits.com nie ma nic ponapisowego od wytwórni Sony..

ocenił(a) film na 7
plooshack

http://www.filmweb.pl/news/Scena+po+napisach+%22Spider-Mana+2%22+promuje+widowis ko+konkurencji-104209

ocenił(a) film na 10
freepick

Ach te nieustanne szachy i układziki korporacji.
Dzięki za informację.