Oficjalnie:
Sinister Six:
green goblin
rhino
vulture
dr octopus
kraven the hunter
chameleon (albo mysterio, trudno odczytać wskazówkę)
czyli też nie wiadomo czy będzie electro ale też trzeba liczy czy jamie foxx by się zgodził by był jeszcze raz
No okey,ale w filmie było,że Harry kazał zebrać 7 gości
Tak przynajmniej mi się wydaje.
a na napisach, róg rhino, skrzydło vulture, glider goblina, grot kravena, macki octopusa i twarz chameleona albo mysterio.
Ale żeś się uparł na te 7...
Już bardziej obstawiam, że pojawi się symbiot i spider-man wygra mając na sobie symbiot i walcząc z samym sobą, potem pozbędzie się symbiota i przejdzie on na Eddie'ego i potem spin off sinister six i venom, a potem tasm4.
To Ty się upierasz bez sensu.
W filmie jasno stwierdzono, że jest 7 potencjalnych obiektów do udziału w projekcie którym jest Sinister Six. Czyli razem z Harrym 8, co oznacza, że poza Sinister Six są jeszcze dwie postacie na których mogą być przeprowadzone jakieś badania.
Nie tak to było z tymi 7 osobami, obejrzałem film jeszcze raz po tym jak poczytałem tu na forum i się skupiłem na tym momencie:
Koleś w kapeluszu na samym początku mówi, że ma 7 potencjalnych kandydatów.
Potem mówi, że Harry wygląda nieźle. Ten mu odpowiada, że "it comes and goes" a następnie odwraca się i mówi (o grupie) "I wanna make it small"
No i wiadomo na końcu wybierają Aleksieja itd.
Ewidentnie mają 7 kandydatów, a nie 7 w grupie, nie każdy przejdzie "rekrutacji". Może jednym z kandydatów jest Alistair Smythe, który nie jest jakoś pokazany wśród Sinister Six
Pozdrawiam ;)
Nie wiem czy będzie 6 czy 7, ale twórcy mogli umieścić chameleona i mysterio na raz to mogłoby wyjaśnić czemu Harry powiedział 7 a jest tylko 6 zdjeć.
Też się zdziwiłem czemu powiedział 7, ale potem pomyślałem że 7 będzie z nim, a on tylko będzie to nadzorował.
Ale powiedział też że 1 na odstrzał idzie Rhino, więc może ktoś okażę się nie wypałem, ale to jakoś mało prawdopodobne, albo może Kraven przejdzie na stronę Spidera??
Fajnie jakby w Sinisterach znalazł się Skorpion, no ale pomarzyć można :D
Pewnie całą grupą Sinister six powstanie w TASM 3 i później dostaną osobny film tak jak venom :)
Coś musi być związane, że powiedział 7 a nie 6..
Bo wątpię żeby to była wpadka Plus, że Norman żyje i może on nimi kierować.
Mi się wydaje, że w trojce będą dalsze losy Rhino, że tak to ujmę, oraz pewnie nowy wróg, bądź dwa. Dopiero w filmie Sinster Six poznamy utworzenie się grupy, a w czwórce będą walczyć ze Spider-manem. Ale co ja się tam znam :D
Może i tak być,że zacznie się od tego ze znowu rihno wyląduje w ravenscroft
I będą inni. I pod koniec filmu złącza się w grupę
Tez trochę głupio, że w TASM 3 tak jak w 3 części Raimiego ma być symbiot.
Jeszcze.chyba pociągną wątek Alistair Smythe'a i tego gościa co uciekł gdy Harry się zmieniał
Jeśli będzie Mysterio to fajnie jak by jakoś go dobrze zrobili, bez peleryny i tej żarówy na głowie, ale zamiast niego wolałbym Shockera albo Skorpiona ;D
Ale w jednej z ostatnich części spidermana mogliby dać motyw jak Peter prawie pobił na smierć skropiona ( w komiksie tak było )
myślę,że Harry może być venomem.. a Norman będzie występował jako goblin.. różnie może być
W serialu animowanym mega spider man to właśnie Harry był Venomem, ale raczej twórcy filmu nie będą wzorować się na tym serialu
Oryginalny tytuł to Ultimate Spider-Man, w grze o tym samym tytule Norman jest właśnie takim goblinem potworem i to bym chciał zobaczyć w filmie. A w TASM4 chciałbym aby zrobili coś takiego jak w grze Spider-man web of shadows to by było widowisko :)
Większość ludzi w mieście oraz Wolverine, Electro, Black Cat i Vulture w symbiontach.
Wlasnie mnie to tez zdziwilo i musza Electro ozywic bo przeciez byl zawze w Sinister Six. Moze Jaszczura wypuszcza :D
Jaszczur powróci i pewnie ze zmienionym wyglądem. Trzeba pamiętać,że były różne grupy Sinister six. Może inna drużyna będzie w 3 części a inna w spin-offie i oficjalnie nie ma ustalonego składu.
Wina tłumaczenia. Z tego co pamiętam Gentleman, w rozmowie z Harrym, mówi: "I've identified several worthy candidates", czyli w wolnym przekładzie: "Zidentyfikowałem kilku godnych kandydatów". Będąc w kinie, czytam napisy, a tu: "Znalazłem SIEDMIU ...". Tłumacze widać się popisali.
Mówi o siedmiu kandydatach ale dwóch z nich to venom i carnage, którzy nie będę członkami sinister six. Skąd ten wniosek. Składa się na to kilka elementów. Po pierwsze zdjęcia prezentujące członków, wśród nich jest green goblin czyli harry a pod koniec jak już mówiłem jest wspomniane o siedmiu kandydatach. Z prostych obliczeń matematycznych wynika, że aby harry mógł być członkiem sinister six trzeba odjąć dwóch kandydatów. Ci dwaj odjęci członkowie to venom i carnage ponieważ w scenie pod koniec gdzie widać macki octopusa i skrzydła sępa widać jeszcze symbiota, zapowiedziano też film o venomie więc jakby miał być członkiem sinister six to nie było by o nim filmu. A czemu carange? Proste venom musi mieć wroga lub sojusznika czyli carnage bo na stronie daily bugle był artykuł o cladiuse casydym napisany przez eddiego brocka. A to nawiązanie jest chyba oczywiste. To wszystko koniec tematu.
Ciekawie by było jakby to miało tak wyglądac.
I chyba na film o venomie pójdzie więcej ludzi niż na filmy ze spiderem.
Więcej będzie się wyjaśniać w przyszłym roku.
Nawet gdyby to tak jak mówisz, ja bym nie chciał Venoma w Sinister Six, powinien być sam, jako jedyny czarny charakter, aby dobrze go zaprezentować i otrzymał dużo czasu ekranowego. Potem można być wprowadzić Carnage'a. Bo inaczej znowu wyjdzie kupa a nie Venom.
Chodzi o to, że venom jest jednym z kandydatów o których mówił gentelman ale on się zbuntuje i nie dołączy do sinister six. Wszystko na to wskazuje.
em... Nic na to nie wskazuje. Po pierwsze Venom nie istnieje, jest tylko symbiont. Biorąc pod uwagę, że Parker jest obserwowany to dużo prawdopodobniejsze jest, że chcą najpierw mu dać kostiumik.
Venom a tym bardziej Carnage (wypadałoby by przy okazji trochę originsu przeczytać carnage'a przy okajzi) na 99% nie pojawią się jako tako w 3 części, w najlepszym wypadku dostaniemy cameo Venoma w scenie końcowej, albo scenie po napisach.
Jak już to tym zbuntowanym będzie Black Cat i to właśnie pasuje znacznie bardziej. 6 członków, symbiont który trafi do Parkera i Felicia jako jego wsparcie.