Osoby które były na filmie, mogą podpowiedzieć, czy warto wybrać się jest na ten film ? Bo po zwiastunach boję się że będzie trochę przesadzony. I Najważniejsze, jest lepszy od pierwszej części? Oczywiście wersja z napisami mnie interesuje
Każdy ma inny gust więc nw czy ci się będzie podobał ale mi się bardzo podobało. Był nawet moment w którym się popłakałam :'(. Moim zdaniem był troszeczkę lepszy od poprzedniej części i warto na niego iść ;)
Żadnej jeszcze. Oglądałam film w internecie, bardzo słabą wersję bo nie mogłam już wytrzymać XD Ocenę dam po tym jak obejrzę film w kinie. A co ?
Genialny! Moim skromnym zdaniem najlepszy film super-hero ever! Genialne aktorstwo,fenomenalne sceny akcji,ciekawe postacie,wzruszający finał i ZARĄBISTY kostium ,,pajęczaka''.
Zależy, oczekujesz odmóżdżacza, akcja i nic więcej? to nie...
Ten film to bardziej fabuła, ludzkie relacje, decyzje i konsekwencje, to jest myśl przewodnia filmu.
Ja byłem dzisiaj o szczerze polecam. 2 część jest bardziej dojrzała, niż 1. Tu nie chodzi tylko o rozwałkę, ale także o relacje między ludzkie, o konsekwencji podejmowanych decyzji, także o poświęceniu i miłości. Oglądało mi się bardzo przyjemnie. Cięty język pajączka taki jak w komiksach, relacje pomiędzy Gwen a Peterem genialne, zresztą jak pomiędzy Ciocią May, ( jest także znany intro muzyczne i to parę razy), efekty specjalne zachwycają.
Jedyny zastrzeżenie jakie mam to, że walki finałowe pomiędzy Electro oraz Green Goblinem są zbyt krótkie.
Polecam, naprawdę warto 9+/10
Już nie mogę się doczekać na 3 część