PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622028}

Niesamowity Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2
2014
6,7 114 tys. ocen
6,7 10 1 114195
6,4 33 krytyków
Niesamowity Spider-Man 2
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man 2

electro głos

ocenił(a) film na 8

w skrócie jak głos electro będzie brzmiał

http://www.youtube.com/watch?v=f4oDhzG2a40

ogólnie polecam kanał tego gościa bo prowadzi on na bieżąco newsy odnośnie najnowszej części spider mana

ocenił(a) film na 9
mrPARADOKS

Widze, ze kolejny loki sie szykuje. The world without mercy. The world without power. Upiornie. Ale dlatego juz czuje, ze ta czesc bedzie zajebista. Electro dazacy do swoich chorych celow i spider-man stojacy mu na przeszkodzie. Czyli duzo walki. I pradu. Im wiecej pradu i krwi tym lepiej. Moze jestem dziwna, ale mam nadzieje, ze zanim peter pokaze swoja zajebistosc i pokona zlych kolesi, to oni mu tak porzadnie skopia tylek. Miedzy innymi tym pradem. ;-) no ale kolejny szurniety bohater, szaleniec, dla ktorego juz nic nie ma znaczenia bedzie kolejnym wymiatajacym zloczynca. W koncu ktos musi zadawac cierpienie :-)

ocenił(a) film na 8
AnOl

Jaka wypowiedz xdd Jak na dziewczynę to chyba lubisz filmy ;p

ocenił(a) film na 9
Patrick_

Noo, raczej. ;-) i komiksy. Mam raczej malo dziewczecy gust. Ale trudno sie dziwic, skoro filmmy dla kobiet sa tak beznadziejne?

ocenił(a) film na 8
AnOl

coś czuje że ta część będzie dużo lepsza od pierwszej

ocenił(a) film na 8
AnOl

To fajnie. W rzeczywistości maiłbym o czym z tobą gadać ;p

ocenił(a) film na 9
Patrick_

Istotnie. xD W końcu czym byłby świat bez dziewczyn lubiących fantasy, sci-fi i piłkę nożną, a zamiast w wampirach kochających się w jedi i superbohaterach?

ocenił(a) film na 8
AnOl

Musisz być dziewczyną idealną hehe ;p

ocenił(a) film na 9
Patrick_

Haha. Chcialabym. Ale nie ma ludzi idealnych. :)

ocenił(a) film na 8
AnOl

Może i masz racje. Zaproszę cię do znajomych co?

ocenił(a) film na 9
Patrick_

Jak chcesz miec kogos fajnego w znajomych, to zapraszaj ;-)

ocenił(a) film na 8
AnOl

rzeczywiście ja chyba też zaprosze AnOi do znajomych :D

ocenił(a) film na 7
AnOl

jesli ogarniasz pilke nozna to jestes idealna . i dzieki tobie wygralem zaklad

ocenił(a) film na 9
dawid10809

A mozna wiedziec, jaki zaklad? :)

ocenił(a) film na 7
AnOl

znajde dziewczyne która zna sie na pilce noznej :)

bo zaklad wygladal tak: znajde dziewczyne która zna sie na nodze i bedzie wiedziala co znaczy spalony

a kolega : spalony ? kotlet chyba ( nie rozumiem mojego kumpla)

ocenił(a) film na 9
dawid10809

xD
Mowie mojej kolezance, ze ktos wreszcie docenia fakt, iz znam sie na pilce noznej, a ona do mnie: ale przeciez ty sie nie znasz na pilce. Ja sie na nia dziwnie popatrzylam, bo euro i mundiale zawsze ogladam, mecze towarzyskie tez, zamiast walentynek 'celebruje' rozpoczecie ligi mistrzow, a ona do mnie, ze sie nie znam. To jej mowie: ciiicho, wiem, co to jest spalony. Jak dziewczyna wie, co to spalony, to znaczy, ze ogarnia pilke.

ocenił(a) film na 7
AnOl

moge spedzac z toba walentynki ?

ocenił(a) film na 9
dawid10809

No nie wiem, nie wiem. Wciaz czuje sie zawiedziona tym, ze nikt mnie nie zabral w te walentynki na premiere szklanej pulapki 5. Musialam isc sama. Ale ostatecznie zrealizowalam swoje marzenie i obejrzalam die hard w kinie.

ocenił(a) film na 7
AnOl

wtedy jeszcze nie wiedzialem ze istniejesz :) gdybym wiedzial to prawdopodbnie wynajalbym cala sale dla naszej dwójki

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Jasne, spoko. Ale uprzedzam, ze jesli, tak jak w te walentynki, w kinach bedzie premiera sequela ktoregos z moich ulubionych filmow, to bez wzgledu na wszystko bede musiala to zobaczyc. W te walentynki leciala szklana pulapka 5. Nikt nie chcial ze mna pojsc, to poszlam sama. Film moze nie okazal sie fenomenem, ale to wciaz zajebisty john mcclane. :)

ocenił(a) film na 7
AnOl

dla ciebie to ja nawet moge powyrzucac ludzi z kina ,zebys obejrzala to w spokoju

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Czemu dotad nie poznalam takich facetow? Moim znajomym brakuje chyba wszystkiego, czego nie brakuje tobie? To, ze wciaz czekam na swojego spider-mana nie oznacza, ze nie moge miec nikogo innego.

ocenił(a) film na 7
AnOl

ja nie jestem idealny bo chyba tylko ty jestes , ale ja nigdy nie zrobilem niczego wbrew dziewczynie : jakis facet ja obrazil- poprawilem mu buzke, nigdy jej nie zostawilem

ocenił(a) film na 9
dawid10809

:D elegancko...

ocenił(a) film na 7
AnOl

pewnie poznalas tylko faceci mysla ze jak sa wrazliwi , placza itd to sa slabi

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Nie. Dresow, pozerow, tepakow i idiotow. Pozerzy najbardziej irytuja. Sa inteligentni, a tego. nie pokazuja.

ocenił(a) film na 7
AnOl

problem pozerow polega na tym ze robia wszystko na pokaz

ocenił(a) film na 7
AnOl

nie cierpie dresiarzy bo czuja sie bohaterami skopiac jednego goscia w 5

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Wyśmienicie mi się to czytało, serce rośnie:) Ech, cza częściej wchodzić na forum, bo takie perełki jak AnOI szybko zostają wyłapane(to oczywiście metafora, nigdy nie potraktowałbym kobiety przedmiotowo).

ocenił(a) film na 7
DeanThomas

albo perla w doslownym znaczeniu:wyjatkowa,piekna,niespotykana ,cenna

ocenił(a) film na 7
DeanThomas

no.. ja tez jak to teraz czytam to mi serce uroslo ,nawet lezka w oku poszla

kilka dni temu odkrylem ze swietnie bym zaplanowal oswiadczyny a teraz ze znam sie na psychologicznym punkcie zachowania facetów wobec kobiet , ja sie boje tego czego sie dowiem o sobie za rok

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Ej. Przestancie, bo mi sie glupio robi. Nigdy nie mialam faceta, a tu nagle kilku mi pisze, jaka to jestem super. Baaardzo mile. :D

ocenił(a) film na 7
AnOl

ja tam bym z tego korzystal:)

ocenił(a) film na 9
dawid10809

Zapisze sobie te rozmowy w cv. Zdobede prace albo chlopaka ;)

ocenił(a) film na 7
AnOl

kandyduje do drugiego stanowiska :)

ocenił(a) film na 9
dawid10809

A ja powiem, że nie umawiam się z osobami poznanymi w necie. :)

ocenił(a) film na 7
AnOl

niech ja dorwe tych gosci którzy oszukiwali mlode kobiety za posrednictwem neta i je wywozili cholera wie gdzie . niscza mi zycie towarzyskie :(

kandyduje na pierwsze stanowisko,zlecic ci cos ?

ocenił(a) film na 9
dawid10809

hahaha. cóż za poczucie humoru...

ocenił(a) film na 7
AnOl

dobra to drugie to byl zart,moze niezbyt zabawny ale zdarza sie

to pierwsze to mój szczery zal nad losem porywanych i oszukiwanych kobietach

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Tak czytam waszą rozmowę i zastanawiam się czy dawid robi z tego żart czy traktuje to na poważnie;d

ocenił(a) film na 7
Dealric

myslisz ze ja bym sie wysilil na takie piekne slowa gdyyb to byly zarty ? co prawda na co dzien tez jestem uczcuciowy ale nie az tak :)

ocenił(a) film na 7
AnOl

chyba nie masz pretensji o ten zarcik ?

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Po prostu przeraziło mnie, że ktoś mógłby byc tak zdesperowany:)

ocenił(a) film na 7
Dealric

jak zdesperowany ? znalazlem dziewczyne która nie dosc ze ogarnia i lubi filmy na podstawie komiksów to jeszcze lubi pilke nozna :) to nie jest kobieta to jest ideal kobiety, no i jeszcze nie jest zajeta wiec próbuje póki jeszcze mozna

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Nie powiem, brzmi zachwycająco.
Nie zastanawiało Cię czemu mimo tych zalet jest sama?;>

ocenił(a) film na 7
Dealric

nie

ocenił(a) film na 9
dawid10809

może z powodu wieku?

ocenił(a) film na 7
AnOl

jakos gdy czytalem czym sie interesujesz nie myslalem o takich rzeczach ? masz lat wiecej niz 14 ?

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
AnOl

chociaż w sumie... mam 14.

ocenił(a) film na 7
AnOl

nie bedziesz miec wiecznie 14 lat :) poczekam