Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Wie ktoś czy w komiksie też pajączek romansował z Gwen?
Za dużo tego dramatyzmu, chwilami stawało się to nudne, tym bardziej, że śmierć wuja Bena widzieliśmy w poprzedniej adaptacji.

Podsumowując, kolejny remake z fabryki snów. Bardzo dobre efekty specjalne, trochę za mało efektów 3D (bo na takim właśnie byłem). No i jak się zapewne wszyscy domyślają, został przygotowany grunt pod następne części.
I nie powiedziałbym, że ta część była lepsza od poprzednich, miała po prostu inny klimat. Taki w stylu nowego Batmana.

Czy naprawdę nie można było nakręcić filmu o innych bohaterach Marvela?

ocenił(a) film na 6

Peter romansował z Gwen, gdzieś tam ten wątek był wpleciony. Ale ostatecznie wylądowała z młodym Osbornem i niestety zginęła.

ee wlasnie takie wypowiedzi powinny byc usuwane..po porstu zal czytac takie gowna jak twoj temat.

użytkownik usunięty
aew4334555

Gowno to Ty jestes. Wyp......laj!

ocenił(a) film na 6

Wiesz , film został zrobiony jeszcze raz bo poprzednia trylogia była okropna . Jakimś wielkim czytelnikiem pajeczaka nie byłem bo nigdy nie miałem kasy na komiksy jako dzieciak ale a pierwszej trylogii była masa rzeczy które raziły po oczach , zniszczyli wiele i sama postać Petera była okropna więc jak najbardziej cieszę się ,że film został zrobiony od początku i ,ze czerpał z komiksu - odrzuć w niepamięć poprzedniki i rozkoszuj się tym ponieważ takie podejście do pajęczaka powinni zrobić już dawno . A co do innych postaci marvela - Deadpool zbyt krwawy , Iron man już był , Hulk nigdy dużej widowni nie przyciąga , Thor był , X-man też nie są pociągający więc normalne jest to by NAJLEPSZEGO BOHATERA OD MARVEL ZROBIĆ W KOŃCU PORZĄDNIE . Pozdrawiam

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

Mnie też nie było na nie stać, miałem tylko jeden komiks z Fantastyczną czwórką ale za to oglądałem filmy animowane o Spider-Manie. Słyszałem, że w komiksie używał urządzenia do wystrzeliwania pajęczej sieci i że nie była to mutacja. Z innych bohaterów jest jeszcze Daredevil - podczas dnia Matt Murdock- niewidomy prawnik. Nocami zakłada diabelski kostium i zwalcza przestępczość na ulicach Nowego Jorku. Wyposażony w zmodyfikowaną białą laskę oraz wyostrzony, radarowy słuch. :) Ale to prawda, że Spider-Man to najciekawsza postać.

ocenił(a) film na 3

Film o Daredevilu już jest - http://www.filmweb.pl/Daredevil , innej wersji niż reżyserska jednak nie tykaj ;)

Dziwne bo ja nie pamiętam żeby było dużo scen z kategorii romanse, zapamiętałem z dwie, powiedziałbym że o tym było w filmie najmniej.

użytkownik usunięty
janosik6

W takim razie, to moje subiektywne odczucie. Ale jest coś na rzeczy, bo się zastanawiałem w czasie filmu czy Emma Stone poza planem z nim romansuje. Wydawało mi się, że z takim dzieciakiem to raczej nie, że woli starszych. Niestety ze sobą chodzą ; /

ocenił(a) film na 6

Przecież Garfield jest 3 lata starszy od niej. Z reszta co to ma do rzeczy? Jesteś czytelnikiem bravo girl że interesuje CIę kto z kim "chodzi" lol?

użytkownik usunięty
D_Cooper

Nie ale chodzi o Emme.. miała żyć w celibacie i czekać na mnie.. chlip:(