Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Świetny

użytkownik usunięty

Oczywiście, zawsze można się do czegoś przyczepić, ale jestem świeżo po seansie i stwierdzam, że twórcy naprawdę się postarali. Film podobał mi się o wiele bardziej od serii z Maguire'em. Spiderman był taki jaki być powinien i jakiego go zapamiętałem z dzieciństwa. Czekam na kontynuację i polecam wszystkim fanom pajęczaka. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8

Całkowicie się z tym zgadzam. Film został zrobiony świetnie i uważam, że nowa odsłona serii wyszła na dobre. Kreacja Spider-Mana jest rzeczywiście udana. Aktor spisał się świetnie w jego roli i mam nadzieję, że następnych częściach też będzie grał tą postać. Nie było momentów gdzie się zanudziłem. Cały czas coś się działo, było napięcie, emocje i akcja. Ogólnie jestem zadowolony i mam nadzieję, że kolejne odsłony też będą dobre. Druga część dopiero za 2 lata, a właściwie już, bo jestem pewny, że zleci jak z bata strzelił :D

ocenił(a) film na 9
looki14

Nawet powiem ze wczesniej niz za dwa lata. FIlm wyjdzie w maju 2014. Piersza częsc bardzo mi sie podobala, duzo bardziej od piewszej czesci, juz nie moge sie doczekac drugiej czesci.

użytkownik usunięty
looki14

właśnie... osobny akapit trzeba poświęcić Garfield'owi. Zagrał rewelacyjnie, byłem pod wrażeniem jego gry aktorskiej. Co chwilę zaczepiałem kumpla i mówiłem mu, że zadziwia mnie jego warsztat. A pewnie to nie wszystko i pokaże nam jeszcze więcej w innych filmach. Oby :)