Oczywiście, zawsze można się do czegoś przyczepić, ale jestem świeżo po seansie i stwierdzam, że twórcy naprawdę się postarali. Film podobał mi się o wiele bardziej od serii z Maguire'em. Spiderman był taki jaki być powinien i jakiego go zapamiętałem z dzieciństwa. Czekam na kontynuację i polecam wszystkim fanom pajęczaka. Pozdrawiam :)
Całkowicie się z tym zgadzam. Film został zrobiony świetnie i uważam, że nowa odsłona serii wyszła na dobre. Kreacja Spider-Mana jest rzeczywiście udana. Aktor spisał się świetnie w jego roli i mam nadzieję, że następnych częściach też będzie grał tą postać. Nie było momentów gdzie się zanudziłem. Cały czas coś się działo, było napięcie, emocje i akcja. Ogólnie jestem zadowolony i mam nadzieję, że kolejne odsłony też będą dobre. Druga część dopiero za 2 lata, a właściwie już, bo jestem pewny, że zleci jak z bata strzelił :D
Nawet powiem ze wczesniej niz za dwa lata. FIlm wyjdzie w maju 2014. Piersza częsc bardzo mi sie podobala, duzo bardziej od piewszej czesci, juz nie moge sie doczekac drugiej czesci.