Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Tandetny, naiwny film dla nastolatków. Nie warto marnować czasu.

Patty Diphusa

Ach...nie mam siły czekać na argumenty...

cezarywi

Przeczytałem parę twoich wypowiedzi na tym forum. Jesteś targetem tego filmu, więc to naturalne, że się tobie podobał. Gdybym miał 10-19 lat też bym się nim pewnie jarał.

Patty Diphusa

To nie ma nic do rzeczy że nie jestem pełnoletni. Widziałem 30-latków którzy nie tak się śmiali w kinie...ale i byli podekscytowani.
Możesz sobie wejść na forum online spider-mana t zobaczysz ilu ich tam jest. Po prostu Tobie nie podoba się film, więc wymyśliłeś sobie że jesteś na to za młody. Zły tok myślenia.

cezarywi

Podrośniesz to ogarniesz

Patty Diphusa

86 rocznik film mi się podobał a stare pierdziele z kołkiem w tyłku nie powinny oceniać takich filmów nie mogę słuchać starych ludzi a bo kiedyś to się krowy pasło na pastwisku chodziło na potańcówki zamiast siedzieć przed komputerem hehehe

Patty Diphusa

W to nie wątpię. na razie ogarniam dużo

ocenił(a) film na 8
Patty Diphusa

A to ciekawe ... nie jestem nastolatkiem, mam 34 lata a TASM podobał mi się bardziej niż trylogia Raimiego, jestem więc " targetem " tego filmu?.

Patty Diphusa

Nastolatkowie też mają prawo mieć filmy dla siebie.

ocenił(a) film na 8
Patty Diphusa

Na podstawie komiksu dla nastolatków spodziewałam się raczej dramatu z wątkiem kryminalno - politycznym. Rzeczywiście, nie warto marnować czasu.

xenja

xD