Przeczytałem parę twoich wypowiedzi na tym forum. Jesteś targetem tego filmu, więc to naturalne, że się tobie podobał. Gdybym miał 10-19 lat też bym się nim pewnie jarał.
To nie ma nic do rzeczy że nie jestem pełnoletni. Widziałem 30-latków którzy nie tak się śmiali w kinie...ale i byli podekscytowani.
Możesz sobie wejść na forum online spider-mana t zobaczysz ilu ich tam jest. Po prostu Tobie nie podoba się film, więc wymyśliłeś sobie że jesteś na to za młody. Zły tok myślenia.
86 rocznik film mi się podobał a stare pierdziele z kołkiem w tyłku nie powinny oceniać takich filmów nie mogę słuchać starych ludzi a bo kiedyś to się krowy pasło na pastwisku chodziło na potańcówki zamiast siedzieć przed komputerem hehehe
A to ciekawe ... nie jestem nastolatkiem, mam 34 lata a TASM podobał mi się bardziej niż trylogia Raimiego, jestem więc " targetem " tego filmu?.
Na podstawie komiksu dla nastolatków spodziewałam się raczej dramatu z wątkiem kryminalno - politycznym. Rzeczywiście, nie warto marnować czasu.