Chcę iść na ten film do kina, mam jednak pytanie. Czy 3D jest dobre? Czy tylko parę scen jest wartych oglądania w tej wersji i lepiej pójść na 2D?
Ja byłem na wersji 3D i mogę polecić. Wprawdzie mniej jest tego 3D niż w Avatarze, ale zdecydowanie więcej, niż w innych produkcjach z tym znaczkiem.
Ja też bylem na 3D i w sumie fajnie sie ogladalo. Co prawda szału nie bylo, ale naprawde spoko. Przy okazji gorąco polecam film.
Dokładnie, też byłem na 3D i było całkiem nieźle. rożnica 5 zł między 2D a 3D a jednak było dobrze Polecam jako dobry tytuł tego lata ;)
Ja byłem na 2D i jestem zadowolony bardzo. 2D z napisami. W 3D widziałem sporo filmów i tylko Avatar i Tron Dziedzictwo wg mnie było sensowne w 3D. Nie pamiętam wszystkich w 3D co widziałem, ale obu Tytanach mi przeszkadzało, a w Avengers, Thorze, Alicji było zbędne. Cieszę się, że teraz dają wybór. Spiderman dla mnie wymiatał pod tym względem. Były cztery różne opcje. Ja wybrałem 2D z napisami i jestem cały czas pod wrażeniem a film zacząłem oglądać dziś o 16.00 (jest 23.00) f... 3D
Jestem zawiedziony jakością 3D w tym filmie, nie wykorzystany potencjał kamer Red Epic :(
byłem wczoraj na 3D, totalna pomyłka. części filmu w ogóle nie prze konwertowali i można było oglądać bez okularów. NIe przypominam sobie żadnej sceny gdzie 3D było godne uwagi. może poza niebieskim pyłkiem na końcu...
Jeśli możesz iść do IMAX'a to 3D, jeśli nie to 2D. 3D w tym filmie jak wspominali przedmówcy jest kiepskie i zbędne.
3D w tym filmie jest czasem niezauważalne, a czasem robi wrażenie. Właściwie film o facecie skaczącym między wieżowcami powinien być pełen ciekawych scen w 3D, ale nie jest ich tak dużo. Sceny w których jest tylko jako Peter Parker są jakby płaskie, a dużo Parkera w tym filmie. Ja byłem zadowolony, film długi i okulary trochę ciążyły, ale parę fajnych scen było i gdybym szedł jeszcze raz to też na 3D.