Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Chcę iść na ten film do kina, mam jednak pytanie. Czy 3D jest dobre? Czy tylko parę scen jest wartych oglądania w tej wersji i lepiej pójść na 2D?

kapiszon79

Ja byłem na wersji 3D i mogę polecić. Wprawdzie mniej jest tego 3D niż w Avatarze, ale zdecydowanie więcej, niż w innych produkcjach z tym znaczkiem.

ocenił(a) film na 9
kapiszon79

Ja też bylem na 3D i w sumie fajnie sie ogladalo. Co prawda szału nie bylo, ale naprawde spoko. Przy okazji gorąco polecam film.

ocenił(a) film na 7
kapiszon79

Dokładnie, też byłem na 3D i było całkiem nieźle. rożnica 5 zł między 2D a 3D a jednak było dobrze Polecam jako dobry tytuł tego lata ;)

ocenił(a) film na 8
kapiszon79

Ja byłem na 2D i jestem zadowolony bardzo. 2D z napisami. W 3D widziałem sporo filmów i tylko Avatar i Tron Dziedzictwo wg mnie było sensowne w 3D. Nie pamiętam wszystkich w 3D co widziałem, ale obu Tytanach mi przeszkadzało, a w Avengers, Thorze, Alicji było zbędne. Cieszę się, że teraz dają wybór. Spiderman dla mnie wymiatał pod tym względem. Były cztery różne opcje. Ja wybrałem 2D z napisami i jestem cały czas pod wrażeniem a film zacząłem oglądać dziś o 16.00 (jest 23.00) f... 3D

ocenił(a) film na 7
kapiszon79

Jestem zawiedziony jakością 3D w tym filmie, nie wykorzystany potencjał kamer Red Epic :(

ocenił(a) film na 6
kapiszon79

byłem wczoraj na 3D, totalna pomyłka. części filmu w ogóle nie prze konwertowali i można było oglądać bez okularów. NIe przypominam sobie żadnej sceny gdzie 3D było godne uwagi. może poza niebieskim pyłkiem na końcu...

ocenił(a) film na 7
kapiszon79

Jeśli możesz iść do IMAX'a to 3D, jeśli nie to 2D. 3D w tym filmie jak wspominali przedmówcy jest kiepskie i zbędne.

ocenił(a) film na 7
kapiszon79

3D w tym filmie jest czasem niezauważalne, a czasem robi wrażenie. Właściwie film o facecie skaczącym między wieżowcami powinien być pełen ciekawych scen w 3D, ale nie jest ich tak dużo. Sceny w których jest tylko jako Peter Parker są jakby płaskie, a dużo Parkera w tym filmie. Ja byłem zadowolony, film długi i okulary trochę ciążyły, ale parę fajnych scen było i gdybym szedł jeszcze raz to też na 3D.

ocenił(a) film na 10
kapiszon79

FILM MAŻDŻY PO CAŁOŚCI!!! :D ale 3D zbędne :)

ocenił(a) film na 8
londontown

Człowieku ale masz dylematy ; d Wydać 10 zł czy może 15 :O ... n/C

bambus002

Tu nie chodzi o wydanie pieniędzy, tylko o komfort oglądania filmu. Dzięki wszystkim, pójdę na 3D. : )