Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Dobrze, że jest wybór pomiędzy 3D i 2D :)

ocenił(a) film na 8
Puchy11

A niby gdzie?, w kinach jest tylko wersja 3D, niestety ...
jest za to wybór pomiędzy napisami a dubbingiem.

ocenił(a) film na 6
lelen_lis

Jak znam życie to u nas w kraju kwitnącej lipy film będzie się nazywał
"Niesamowity Spider-Man 3D" z podkreśleniem że będzie w trójwymiarze oczywiście, w końcu to NIESAMOWITA technologia dodająca filmom NIESAMOWITYCH wrażeń.

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

Chyba dokładnie taki tytuł widnieje na plakatach ;) więc wyboru pomiędzy 2D a 3D u nas nie będzie ;)

lelen_lis

Spójrzcie sobie na repertuary chociażby Cinema City. Są tam wszystkie 4 wersje ( 2D - dubbing, 2D - napisy, 3D - dubbing, 3D - napisy).

lelen_lis

W Multikinie jest wybór, w CC też.

ocenił(a) film na 8
Puchy11

Rzeczywiście, jest wybór, aż się szczerze zdziwiłem ...
niestety, w IMAXIE jest chyba tylko wersja 3D a chciałem się w końcu wybrać na seans do tego kina ...

lelen_lis

Zdziwiłbym się, jak film w IMAXie nie byłby w 3D.

ocenił(a) film na 8
kenexgro

W sumie to w repertuarze CC nie pisze, czy film jest w wersji 2D czy 3D ( poza Imaxem ), nie ma po prostu wersji 3D, jest do wyboru wersja z dubbingiem lub z napisami, bez zaznaczenia czy jest to wersja 2D czy 3D, 3D jest tylko i wyłącznie przy seansie w IMAX - dziwne ...
TDKR będzie wyświetlany w IMAXIE i to bez 3D - mam nadzieję, że u nas też.

lelen_lis

Dlaczego niestety ? Jeżeli jest możliwość wyboru w czymkolwiek to chyba dobrze. Jedni obejrzą film z napisami , drudzy z dubbingiem.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

A o co Ci dokładnie chodzi?
moje " niestety " odnosi się do tego, że w IMAXIE nie ma wyboru między 3D a 2D.

lelen_lis

A sorki , myślałem , że Twoje "niestety" odnosi się do wyboru między dubbingiem a napisami , ten przecinek przed słowem 'niestety" mnie zmylił. Jeszcze raz sorki.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Ech, u mnie w CC jest tylko wersja 3D do wyboru z dubbingiem lub bez, Hekios ma wybór między 3D a 2D, niestety, wersja 2D będzie wyświetlana tylko o 15:15, czyli w porze nieodpowiadającej osobom z którymi wybieram się do kina ( praca ), liczyłem na to, ze dadzą choć jeden seans wieczorem ale nie, wieczorem jest tylko 3D.

lelen_lis

A wiesz , mnie 3D nie przeszkadza , najważniejsze , że mam możliwość obejrzenia filmu w swojej ulubionej wersji językowej. Fakt, że w Avengers trójwymiar nie powalał na kolana , oby w w Spider Manie było lepiej pod tym względem.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Mi przeszkadza, gdyż jestem osobą słabowidzącą ( nie widzę na jedno oko ) i 3D po prostu jest mi zbędne bo i tak go nie zobaczę a za to mam ciemniejszy obraz i odbite oko w okularze ;)
tak więc, gdy tylko jest okazja, wybieram wersję 2D.

lelen_lis

Aha. No to się nie dziwie . Czy w Twoim przypadku nie lepiej wybrać się na wersje z dubbingiem ? Chyba , że znasz angielski bo Twój słaby wzrok chyba nie pomaga Ci w czytaniu napisów.

ocenił(a) film na 6
misiek73169

A jednak, w Heliosie tez jest wybór...ale seans 2D z napisami o 15:45 czyli nie każdy może sobie pozwolić, więc znowu wychodzi na to że trzeba iść na 3D. Dubbingu nawet nie będę komentował, dobra opcja co najwyżej dla dzieci.
Uważam za krzywdzące to że nie można spokojnie wybrać się na seans 2D,pomijając kwestię słabego efektu i brudnych okularów, znam osobę która widzi na jedno oko i nie jest w stanie oglądać filmów w trójwymiarze.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Z napisami jest ok, tylko 3D nie widzę bo nie mogę zobaczyć ( potrzeba do tego oboje oczu ), resztę widzę normalnie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem