Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Trzy części "oryginału" oglądałem razem chyba z 30 razy i jest to zdecydowanie jeden z moich ulubionych filmów. Incredible Spider-man trzyma poziom, historia jest świetna, ale niektóre sceny są zdecydowanie zbyt długie. Myślę, że film byłby idealny, gdyby skrócono go do 1:50-2:00. Mimo, że film bardzo mi się podobał, to jednak przyznam, że pod koniec trochę nie mogłem już w tym kinie wysiedzieć ;). Polecam w każdym razie.

ocenił(a) film na 7
iysy

A ja właśnie chciałem siedzieć jeszcze dłużej, za mało pokazali Spider-Mana, dlatego film powinien trwać 2.30
A po za tym to Spider Raimiego oglądam tylko na Polsacie, a ten kupie na pewno na Blu-ray jak jego 2 następne części.

P.S. Czemu oglądałeś kolejne części Raimiego??? Bo ja na nich nawet w kinie nie byłem. Czemu obejrzę całą trylogię nowego Spider-Mana? Bo pojawia mi się mnóstwo pytań i to jest właśnie fajne, ta tajemnica rodziców

ocenił(a) film na 7
speedcube

Czemu oglądałem? Oglądałem, bo ten film ładuje mnie pozytywną energią i mimo że stary już ze mnie cep, to po seansie chodzę po mieście i wyobrażam sobie, że jestem spidermanem :P