Prosiłbym o opinie osób, które były na "Pajączku" z polskim dubbingiem. Ogólne wrażenia, jak wypadli aktorzy, itd. I żadnych komentarzy typu: "1/10, nie byłem na dubbingu, bo Polski dubbing to ZUO!!!" ;)
Polski dubbing wyszedł bardzo dobrze, chyba nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń. Chyba nie muszę mówić, bo wiadomo, że to jest oczywistością, ale to powiem: najlepszy był Boberek ;)
Ja właśnie wróciłem z kina,byłem na wersji z dubbingiem .Dubbing wypadł bardzo dobrze a film był świetny.
może i tak ale nie lubię filmów z napisami bo nie można się skupić na akcji i wtedy nie możesz wszystkiego dokładnie zobaczyć bo skupiasz się na czytaniu.
Masz racje, ale jak ktoś w miarę zna angielski to lepiej iść na napisy. Ja na napisy patrzę tylko wtedy gdy czegoś nie zrozumiem.
Byłam na wersji z dubbingiem, ogólnie całkiem nieźle, denerwował mnie tylko dubbing Emmy Stone..
Byłem na dubbingu, i jest on naprawdę bardzo dobrze zrobiony. Z czystym sumieniem można go polecić każdemu, nawet przeciwnikom dubbingu. Do niczego się nie można przyczepić. Oby jak najwięcej tego typu dubbingów.