Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Dubbing?

użytkownik usunięty

Prosiłbym o opinie osób, które były na "Pajączku" z polskim dubbingiem. Ogólne wrażenia, jak wypadli aktorzy, itd. I żadnych komentarzy typu: "1/10, nie byłem na dubbingu, bo Polski dubbing to ZUO!!!" ;)

użytkownik usunięty

Polski dubbing wyszedł bardzo dobrze, chyba nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń. Chyba nie muszę mówić, bo wiadomo, że to jest oczywistością, ale to powiem: najlepszy był Boberek ;)

ja idę na napisy

ocenił(a) film na 6

Nie wierzę, dobry polski dubbing w filmie? Jestem zaintrygowany.

ocenił(a) film na 9

Ja właśnie wróciłem z kina,byłem na wersji z dubbingiem .Dubbing wypadł bardzo dobrze a film był świetny.

Patryk244

Może i dobry, ale film z dubbingiem jest od lat 7 a z napisami od 12tki.

ocenił(a) film na 9
michal_marks5

może i tak ale nie lubię filmów z napisami bo nie można się skupić na akcji i wtedy nie możesz wszystkiego dokładnie zobaczyć bo skupiasz się na czytaniu.

Patryk244

Masz racje, ale jak ktoś w miarę zna angielski to lepiej iść na napisy. Ja na napisy patrzę tylko wtedy gdy czegoś nie zrozumiem.

użytkownik usunięty

Byłam na wersji z dubbingiem, ogólnie całkiem nieźle, denerwował mnie tylko dubbing Emmy Stone..

ocenił(a) film na 9

Byłem na dubbingu, i jest on naprawdę bardzo dobrze zrobiony. Z czystym sumieniem można go polecić każdemu, nawet przeciwnikom dubbingu. Do niczego się nie można przyczepić. Oby jak najwięcej tego typu dubbingów.

Całkiem dobry, choć w filmach tego typu powinny być napisy, ale to moja opinia.