Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Dubbing

ocenił(a) film na 7

Chce isc jutro na to do kina ale seans jest tylko z dubbingiem jest on znosny czy nie da sie go sluchac?

ocenił(a) film na 8
morswinn

Dubbing do Spider-Mana jest bardzo dobry. Zdecydowanie jeden z lepszych dubbingów jakie ostatnio słyszałem. Głosy są starannie podłożone i do niczego się nie można przyczepić.

ocenił(a) film na 3
morswinn

jaja se robisz?

Dubbing ssie.

morswinn

byłem na wersji dubbingowej, bo mi nie pasowały godziny seansów z napisami
generalnie dubbing w tym filmie może być, ale za dużo małych dzieci było na seansie ;)

morswinn

Ja byłam na wersji z napisami i mi się tam podobało :) Tylko ze ja generalnie dubbing toleruje tylko w bajkach.

ocenił(a) film na 9
morswinn

Dubbing do "Niesamowitego Spider-Mana" jest naprawdę bardzo dobry, więc można na niego śmiało iść.

morswinn

jak dla mnie to wolę napisy ale byłem jeszcze raz na dubbingu jedynie do głosu podłożonego pod gwen mogę się przyczepić gada jak dorosła kobieta.

ocenił(a) film na 8
cezarywi

tak , mi też się tylko Gwen nie podobała.

misiunia123

Mnie czasami Connorsa głos był nierealistyczny. Tego złodzieja samochodów też. I tej scenie tego gliny i petera był inny. Taki trochę dziwny.

cezarywi

A na Emmę Stone grającą nastolatkę jakoś nie zwróciłeś uwagi? ;) to też dorosła kobieta. bez kitu.

Wina_Woltera

przecież napisałem w poprzednim komentarzu. Co patrzysz tylko na ostatnie komentarze w temacie?!

ocenił(a) film na 7
Wina_Woltera

Byłem na filmie i dubbing był ok moge przyczepic sie tylko do paru głosów

Wina_Woltera

aha źle przeczytałem. Ale mówiła co najmniej jak 35-latka....

cezarywi

Wiem, wiem, tak się tylko śmieje :) Że nie zauważyłeś dzierlatki Stone :) Trzymaj się

Wina_Woltera

spoko :) nawzajem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
maniuj90

Jak dla mnie każdy film który nie jest animacją ogląda się bardzo źle z dubbingiem. Aktor tworzy swoją kreację również przez swój głos, zresztą wygląda to dużo naturalniej. Mi dubbing najzwyczajniej w świecie przeszkadza. Jeszcze Peter Parker z głosem Bosaka...proszę was.