Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Poszedłem, zobaczyłem i myślę, że raczej nie wrócę do tego filmu wcześniej jak za parę lat. Owszem film dość nieźle dopracowany, choć ten jaszczur, nie wiem czemu, zupełnie mi nie pasował - Był jakiś "dziwny". Podobała mi się gra głównego bohatera - zgadzacie się czy nie, zagrał bardzo dobrze. Ogólnie polecam, zobaczyć warto.

użytkownik usunięty
bezkompromisu

E za słabo go oceniasz, jak dla mnie jeśli ktoś wybiera się na taki film to chyba lubi takie klimaty ,to jak teraz możesz dać tylko 6\10 ja bym dał co najmniej 8\10

ocenił(a) film na 6

Powiem Ci, że ja przepadam za "takimi klimatami". Avengersów oceniam na 10, Iron Mana na 9, ale niestety owy "niesamowity spiderman" okazał się jednak słabszy. No nic to... czekamy na Avengersów 2 i Iron mana 3 :)

ocenił(a) film na 9
bezkompromisu

Uważam, że film był naprawdę fajny. Widziałam poprzednią serię i też mi się podobała, ale nie umiem powiedzieć, która lepsza, bo obie miał w sobie coś ciekawego. A co do gry aktorskiej, to nie mogę zrozumieć osób, które się tak strasznie czepiają głównego bohatera, bo zagrał bardzo dobrze. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

bezkompromisu

Sama nie jestem pewna czy film mi sie podobał czy nie. Z jednej strony, całkiem fajne efekty, nie nudziłam sie na filmie, ale wg mnie to jakiejs wielkiej rewelacji tutaj nie ma. I takze podobała mi sie gra głównego bohatera. Z drugiej strony to zawsze odgrzewane kluchy nic mnie w filmie nie zaskoczyło. Ocenie tak miedzy 6-7 bo film niby niezły, ale z drugiej strony troche przesadzili z ta Wspaniałoscią tego filmu. Ostateczna walka słaba, a i tej pyłek z nieba co leczy jaszczurów, to juz całkiem przeges.