Bzdura... Zamiast rudej niuni mamy blond kuźwę... Zamiast ugryzionego Parkera, osła-wynalazcę nitki do cerowania... Coraz gorzej z tymi nowinkami...
Hmmmmm. Chyba mi wieku do Ciebie brakuje... Za moich czasów zarówno komiksy jak i animowana seria pokazywały co innego... Cóż ja tam wiem... Jeszcze się okaże, że wujka nie było...
Gwen Stacy to blondynka i pierwsza miłość PP. MJ pojawiła się dopiero później, a tutaj mamy Petera w liceum.
Osłem nie jest,ale go nie lubią - tak ja kw komiksach.
Wynalazca (nitki do cerowania? nie wiem o czym mówisz) - tak, PP jest geniuszem, jakim był w komiksach.
A wujek jest, widać go nawet w trailerze. Bo tak - żyje i ma się całkiem dobrze.
Fakt powstania nici którymi się posługuje jak wytłumaczysz? Z tego co zauważyłem to nie jest "defekt" genetyczny tylko jego wymysł...
W Ultimate był to wynalazek jego ojca (mieszanka chemikaliów na mocny klej), który był naukowcem i odtwarzał formułę Super Żołnierza (Banner bez jego wiedzy wypróbował ją na sobie, po czym zamienił się w Hulku i będąc w wściekłości go zabił). W filmie też będzie naukowcem, a Peter dostanie jego starą walizkę z notatkami, więc wiesz...
Skoro twierdzisz, że znasz komiksy i animowaną serię, to musisz wiedzieć, że Parkera organizm nie wytwarzał sieci sam, lecz Peter skonstruował sieciosploty.