Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Co się z nią stanie? Nie czytałem komiksów, ale oglądając film i przyglądając się im, całemu wątkowi romantycznemu, zastanawiam się, dlaczego MJ? : (

geefux

w komiksie norman osborne/green goblin zabija ja.
co mj?

aew4334555

Bo zastanawiałem się, dlaczego potem pojawia się MJ ;p Ale to dziwne w trylogii Raimiego, że Peter spotyka się z MJ, a w 3 części pojawia się Gwen o.O i to na studiach..

Dzięki za tą jakże smutną odpowiedź. Czyli wychodzi na to, że 2 lub 3 część będzie z goblinem :P

geefux

w sumie faktycznie raimi cos spieprzyl..
niedosyc ze pokazal parkera w liceum bez gwen i z mj jako 1# miloscia to jeszcze po smierci goblina pojawia sie gwen.niezle jaja
wlasnie dlatego ta trylogia jest slabo-dobra,swietna obsada dafoe i moliny ale niestety scenariusz gl postac i ogolnie calosc dosyc kiepskie.

bardzo mozliwe ze w dwojce bedzie goblin,w nd ide do kina i ogarne co nie co.

aew4334555

Ja już byłem, musisz obejrzeć. Cała trylogia nie ma po prostu porównania z tą jedną częścią. Wątek z Gwen miażdży muzyką i grą aktorską ;) Nie będę zdradzać szczegółów co do scen:P

geefux

no bez spojlerow prosze;p
pajak to moja ulubiona postac z komiksow i nie ma opcji zebym nie poszedl,wiaze z tym filmem ogromne nadzieje,cos jak batmany nolana czy straznicy snydera

aew4334555

Tak, Spider-man to część mojego dzieciństwa, choć nadal mam zajawki na bycie człowiekiem-pająkiem;) Każdy film miał coś do przekazania, cytaty cioci May i przemyślenia Petera;]

ocenił(a) film na 7
aew4334555

nie powinieneś sie zaawieść ja jestem fanem od lat dziecięcych - od 94 ? nie jestem zawiedziony filmy był super napewno lepszy niz raimiego

aew4334555

Spoiler. Myślę, ze w dwójce pojawi się Goblin, gdyż objawia to scena po napisach :P Tak mi się wydaje.

Puchy11

Właśnie w sumie to mógłby być każdy w tej scenie xP

geefux

Cóż, on jest najbardziej prawdopodobny, szczególnie, że jest wspominany w filmie :P

ocenił(a) film na 6
aew4334555

to nie to Uniwersum,
Amazing to zupełnie inne, Parker jest młodszy

katedra

w amazingu wlasnie tak sie stalo.