Panowie i Panie. Jakie sa wasze sugestie? Pojdziecie do kina czy olacie ten film?
Nie ma bata, żebym mogła to przegapić. Idę w dzień premiery, a jeśli film spełni moje oczekiwania, to i dzień po.
1: March Weeb moze ukazać Spider-mana w dużo lepszym świetle niż głupie filmy Ramiego.
2: Obsada jest o niebo lepsza niż w poprzednich Spider-manach. Głównie mówiąc o Emmie Stone i Garfieldzie.
3: Fabuła wygląda dość dobrze, a strój wygląda dużo lepiej niż w poprzednich filmach o pająku.
Podsumowując gorzej od filmów Ramiego na pewno nie bedzie i czuję, że poziom bd dość dobry :)
Ten od Raimiego nie jest prawdziwy bo to cipowata beksa strzelająca pajęczyną z nadgarstka, a nie luzak jak w komiksie.
Jeszcze nie wiem bo jakoś nic nie wskazuje przynajmniej mi że będzie to dobry film ale poczekam na opinie po premierze
a w tym fimie musi byc od zarabania efektow specjalnych? Sa efekty i na pewno sa dobre wiecnie przesadzaj ziomek.
Jak dla mnie to film wygląda zbyt sztucznie aczkolwiek lubię filmy o superbohaterach więc tego też nie odpuszczę ale do kina wybiorę się kiedy usłyszę pozytywne opinie
Spider-man powoli odchodzi do lamusa tak jak wcześniej zrobił to Superman. Halo, tu Ziemia.
Pozdrowienia dla Ziemii. Właśnie piszę z Europy, co tam u was, jak stan naszej "pierworodnej" planety?
Jest dobrze, wszyscy czekają na The Dark Knight Rises i podobno ma być tez nowy film o Spider-manie ale nikogo zbytnio to nie obchodzi.