Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Juz niedlugo

ocenił(a) film na 10

Panowie i Panie. Jakie sa wasze sugestie? Pojdziecie do kina czy olacie ten film?

spiderman_

W dzień premiery idę.

spiderman_

Osobiście planuje wycieczkę do kina .

ocenił(a) film na 10
spiderman_

Nie ma bata, żebym mogła to przegapić. Idę w dzień premiery, a jeśli film spełni moje oczekiwania, to i dzień po.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
grzebien_filmweb

1: March Weeb moze ukazać Spider-mana w dużo lepszym świetle niż głupie filmy Ramiego.
2: Obsada jest o niebo lepsza niż w poprzednich Spider-manach. Głównie mówiąc o Emmie Stone i Garfieldzie.
3: Fabuła wygląda dość dobrze, a strój wygląda dużo lepiej niż w poprzednich filmach o pająku.

Podsumowując gorzej od filmów Ramiego na pewno nie bedzie i czuję, że poziom bd dość dobry :)

ocenił(a) film na 10
Indy_6

film na bank bedzie dobry.

grzebien_filmweb

Ten od Raimiego nie jest prawdziwy bo to cipowata beksa strzelająca pajęczyną z nadgarstka, a nie luzak jak w komiksie.

użytkownik usunięty
spiderman_

Jeszcze nie wiem bo jakoś nic nie wskazuje przynajmniej mi że będzie to dobry film ale poczekam na opinie po premierze

ocenił(a) film na 10

trailery chyba daja jakies znaki nie?

użytkownik usunięty
spiderman_

No właśnie jak dla mnie są zbyt efekciarskie i na mnie nie działają.

ocenił(a) film na 10

a w tym fimie musi byc od zarabania efektow specjalnych? Sa efekty i na pewno sa dobre wiecnie przesadzaj ziomek.

użytkownik usunięty
spiderman_

Jak dla mnie to film wygląda zbyt sztucznie aczkolwiek lubię filmy o superbohaterach więc tego też nie odpuszczę ale do kina wybiorę się kiedy usłyszę pozytywne opinie

ocenił(a) film na 10

pewnie pojdziessz odrazu.

ocenił(a) film na 10
spiderman_

pójdę na pewno dzień po premierze <3

użytkownik usunięty
spiderman_

Spider-man powoli odchodzi do lamusa tak jak wcześniej zrobił to Superman. Halo, tu Ziemia.

ocenił(a) film na 10

Pozdrowienia dla Ziemii. Właśnie piszę z Europy, co tam u was, jak stan naszej "pierworodnej" planety?

użytkownik usunięty
deathmaster

Jest dobrze, wszyscy czekają na The Dark Knight Rises i podobno ma być tez nowy film o Spider-manie ale nikogo zbytnio to nie obchodzi.

spiderman_

idę na premierę :)