jako ktoś w rodzaju Luthora z Supermana II lub jako postać która pojawia się jedynie w kilku scenach dając do zrozumienia jego rolę w przestępczym świecie to tak ale na głownego przeciwnika za wcześnie.
Nie chcę Venoma ani doktora Octopusa, w ogóle żadnych bohaterów, których można było już oglądać
Masz racje. Po co znowu ogladac wrogow ktorzy juz byli. Moze zrobia tak jak bedzie teraz w grze i wrogiem bedzie Rhinio a to nie lada wyzwanie.
kiedyś pamiętam w bajce był odcinek o kilku spider-man'ach i kidy spider-man spotkał Wolverina swojadrogą byłoby to ciekawe :)
a mozę Kameleon z paseł potrafiającym zmieniać się w określoną postać :). Albo nie no chcę Kinkpina
Kameleon tez fajny pomysl, ale jako postac dodatkowa lub drugi wrog bo jako glowny to sie nie nadaje. Ja bym chcial Shockera jako pierwszego poniewaz jest moim ulubionym wrogiem.
Ja chcę Zielonego Goblina. Ale takiego z jajami, nie tego jękliwego kastrata od Raimi, ego ;) Mogą też być Kraven, Venom , Jackal, Morlun i Menace ...
O tak, Goblin! Ta postać potrzebuje nowego imidżu, tak jak Joker, zwłaszcza, że poprzedni był średni.
Dla mnie starczy to , iż Normie pojawi się na kilka sekund już w pierwszym TASM, by wprawić mnie w szampański nastrój ;)
W trailerze ktoś rozmawia z Connorsem, a jego postać jest ukryta w cieniu. Może to być Norman albo ktoś inny, ale w takim razie czemu tak by się interesował, czy Connors powiedział cokolwiek Peterowi o jego ojcu? Ja stawiam, że to jednak Norman, który po prostu nie chce, by Peter poznał prawdę o rodzicach, bo doprowadzi go ona do niego. Już i tak doprowadziła go do Oscorp, jeśli będzie drążył dalej, odkryje więcej, a tacy biznesmeni jak Osborn zawzięcie chronią swoich sekretów zwłaszcza, jeśli są nielegalne.
Faktycznie i tez sie nad tym zastanawialem i w sumie mozesz miec duzo racji w tym co napisales. Mogli by zrobic Goblina w kolejnej czesci.
Mam 75% pewności. Zresztą można wnioskować to po samym trailerze. Gdy Peter mówi, iż ma wielu potężnych wrogów, mamy podgląd na biurowiec Oscorpu. Zaś facet , który odwiedza Curta w więzieniu ( wnioskuje, że to jedna z ostatnich scen w filmie) jest łudząco podobny z ubioru i postury do przyszłego Goblina. No i ma ten zajebiście jadowity głos!
Jakiegoś normalnego człowieka jak Kraven by w końcu dali, a nie w kółko sami popromieńcy, mutanty lub kosmici :).
Ja bym chcial zobaczyc Venoma, ale napakowanego i wiekszego, niz w poprzednim filmie.
Chciałbym zobaczyć Venoma, Carnage'a i Kamelona i jakiś "normalny" Green Goblin, ale najlepiej żeby miał coś w stylu tej maski http://2.bp.blogspot.com/-0a7LUOtsIwY/TvQYIeAKWHI/AAAAAAAAEok/p0MB2s8CegY/s1600/ Green-Goblin.jpg :D
Myślę, że ciekawe by było jako głównego wroga Mysterio ze swoimi sztuczkami w stylu podszywanie się pod pajączka etc. i jako wroga epizodycznego Morbius. To by mógł być naprawde ciekawy film.
Green Goblin, a co za tym idzie śmierć Gwen i w końcu pojawi się Mary Jane. No i Kraven by się przydał
Ooo Emily byłaby OK, a jeśli chodzi o wroga to nie za bardzo znam uniwersum ale może jako drugi Volture?
Carnage musi być i koniec kropka! Fajnie by było gdyby Peter nie mógł pokonać Carnage'a i wtedy Venom by walczył z Carnage'em i by się obaj zabili ;)
Carnage? Zeszmaciliby go! Pasowałby Hobgoblin który mógłby być dobrym punktem wyjściowym do Green Goblina. Chciałbym zobaczyć też albo Volture'a, albo Shockera.