Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

NOWY ZWIASTUN:

ocenił(a) film na 3

http://www.youtube.com/watch?v=Fqd-9Jl6KXY&feature=player_embedded

ocenił(a) film na 5
Magic1997

W porównaniu do nowego zwiastunu "The Dark Knight Rises", a nawet do poprzedniego "Niesamowitego Spider- Mana" to muszę przyznać, że mizeria... miałem większe oczekiwania.

ocenił(a) film na 10
drzewo_topola

A mnie wprost przeciwnie, podoba się bardzo. Mój mózg chyba dostał orgazmu. :D Chyba po prostu nie mogę się doczekać tego filmu, jak diabli.

ocenił(a) film na 3
deathmaster

Hah. trylogie Raimiego bije o glowe a co do TDKR to po zwiastunie mozna stwierdzic ze nie bedzie juz taki rewelacyjny jak 2

drzewo_topola

TDKR miał dopiero mizerny zwiastun. Masz rację, zwiastun TASM nie jest powalający, ale nawet w porównaniu do tej nudy, jaką nam zaprezentował Batman, jest świetny.

ocenił(a) film na 5
Peeves

TDKR miał bardzo dobry zwiastun, tylko w przeciwieństwie do utartego schematu, nie było to łubudubu. a ten trailer SP bardzo fajny i w sumie dopiero teraz zaostrza apetyt

FvJ

W czym ten zwiastun był bardzo dobry? Mnóstwo statycznych ujęć, brak porywającej muzyki, nic ciekawego tak naprawdę. Myślisz, że zależy mi tylko na łubudubu? To nie jest esencja zajawki. Na film i tak co prawda idę, lecz chodzi o to, by zwiastun pokazał coś, co mnie zaintryguje, zachęci, zainteresuje. W gruncie rzeczy nie trzeba do tego miliona wybuchów, przez które zapominam nawet o fabule.

ocenił(a) film na 6
Peeves

nie no, muzyka w zwiastunie TDKR jest akurat świetna... słabe sceny wybrali... ale ta po tytule jest fajna :D

użytkownik usunięty
Peeves

trailer TDKR o niebo lepszy, przede wszystkim dużo emocji, dużo dramaturgii i do tego zimowy klimat, natomiast Spidermana to taka sieczka dla nastolatków z chuderlakiem w obsadzie.

Tyle emocji, że mógłbym się z wrażenia zesrać. Oczywiście, zanim nie usnąłem.

PS Uwielbiam, kiedy ludzie, dla podwyższenia rangi swojego gustu filmowego, wyzywają konkurenta od produkcji dla nastolatków, zupełnie jakby TDKR był dramatem dla samotnych emerytów.

użytkownik usunięty
Peeves

Widocznie musisz mieć ADHD skoro zasypiasz na niespełna 2,5-minutrowym trailerze.

To była hiperbolizacja, która miała na celu wskazać, że zachwyty nad tym trailerem są równie bezpodstawne co nad rolą Ledgera w TDK.

użytkownik usunięty

Zgadzam się, trailer Batmana dużo lepszy, Spider Man i Avengers będą dobrymi filmami ale traktuje je raczej jak bajki, Mroczny Rycerz to coś więcej niż film o superbohaterze., a nowy zwiastun pokazał prawdziwe emocje i dramaturgię co wraz z genialną muzyką stworzyły świetny efekt

ocenił(a) film na 7
Magic1997

czy w 1:21 przypadkiem tam przez chwile nie pojawił się Norman Osborn (zielony goblin)

ocenił(a) film na 10
mrPARADOKS

Też mnie to zastanawia i o tym samym pomyślałam.

użytkownik usunięty
deathmaster

To chyba jest mój ukochany Normanek ;)) Ciekawe tylko kto go gra? Niewykluczone , że niedawne dokrętki na planie dotyczyły niego.

ocenił(a) film na 7
mrPARADOKS

Albo to Warren-Szakal
http://en.wikipedia.org/wiki/Jackal_%28Marvel_Comics%29

użytkownik usunięty
Kantor

Fajna myśl, ale to chyba rzeczywiście Norman.

ocenił(a) film na 6
Magic1997

zwiastun wpier.dala w fotel:D:D:D:D