Ta nowa wersja nie ma wogóle startu do trylogii Raimiego, ten film jest filmem dla dzieci do lat 7 taka filmowa bajka dla dzieci tylko że nie animowana główny aktor filemon nic tu nie pasuje nowy struj spidermana w którym wygląda jak pedał i sieci wylatujące z maszyn najgorsza jak narazie ekranizacja Spidermana . Najlepsza w tym filmie jest tylko Emma Stone jak narazie jedyny wielki atut filmu i jedyny nic po zatym .
jak coś to strój i właśnie dobraekranizacja. maguire był plackowaty jakiś niedojda życiowy. A ten przystojny, wyluzowany, i utalentowany. Sieci właśnie są najlepsze bo sam je zrobił a nie nie wiadomo jak akurat z nadgarstków mu strzelają. A ten sobie sam zrobił
Strój u Raimiego był taki jak w serialu z lat 90 - siątych a tu w Amazing taki kolorowy, Peter został przecież ugryźiony przez radioaktywnego pająka to powinien sam wytważać sieć dzięki temu .
No właśnie sam wytwarzał, tylko potrzebował urządzenia które by mu przekształcało ją w mocne sieciosploty. a w odsłonach raimiego nie wiadomo skąd akurat z nadgarstków strzelał tą siecią. równie dobrze mógłby z pięt np. nie?
co do stroju to o wiele lepszy. tylko inna koncepcja
No nie wiem czy normalny film dla siedmiolatków ma kategorie wiekową PG 12, ale ok. Filmy Ramiego były spoko ale jak dla mnie ta cześć jest dużo lepsza głównie za lepszy klimat, postacie i za półrealistyczność prosze spojrzec http://www.youtube.com/watch?v=BMxATniTbKc&feature=plcp A co do filmów Ramiego to żebyś zrozumiał co inni nie lubili w jego filmach obejrzyj se to http://www.youtube.com/watch?v=kqiQokkPMWY
Ciesze się że mam poparcie, trochę mnie denerwuje to że znajdą się ludzie którzy oceniają ten film z byt nisko. No bo na 1/10 TO TEN FILM NIE ZASŁUGUJE.
I jeszcze jeden minus, w tym filmie niektóre sceny są wycięte te brutalniejsze dlaczego ? bo ten film jest robiony dla młodzieży, a nie widzów od 16 lat jedynie jak ten film wyjdzie na DVD w wersji reżyserskiej to przynajmniej będzie w całości .
No tak ale bajke anonimowaną robi się dla dzieci, a film dla pełnoletnich drzieci więc powinna tam być krew strzelanina, przemoc .
To nie jest film dla pełnoletnich, to jest film dla młodzieży i dla osób pełno letnich, i dla wielu studentów którzy lubią tego typu filmy.