Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Prawie popłakałem się ze śmiechu. Rany, myślałem, że ten tytuł to żart albo kolejny
genialny pomysł naszych kolesi od tłumaczenia tytułów. Ale nie - tak właśnie brzmi tytuł tego
"dzieła". Czy można dać głupszy? Szczerze wątpię.

Następnym razem proponuję coś w stylu: "Absurdalnie pierwszorzędne przygody
nieprawdopodobnie odlotowego Super-Hiper-Extra-Mena". :D:D:D

Jedno mnie dziwi - że ludzie nie wstydzą się chodzić do kina na coś takiego. HELOŁ!!!
LUDZIKI!!! Robi się z was totalnych kretynów! Nie widzicie tego? Wydajecie kasę, żeby
obejrzeć film pod tytułem... Niesamowity Spider-Man <ściana> :D

No w każdym razie, Spider-Man dorównał wreszcie szamponowi przeciwłupieżowemu. Z
każdej reklamy można się dowiedzieć, że ów również jest niesamowity. :)

ocenił(a) film na 8

Czy naprawdę można być tak tępym, żeby nie wiedzieć, że od jakichś pięćdziesięciu lat ukazuje się komiks o tytule "Niesamowity Spider-Man" właśnie?

użytkownik usunięty
tristehombre

No tak, od 50-ciu lat amerykańskie bezmózgi ślinią się na hasełko "niesamowity" (rozwala mnie to słowo w tym kontekście!) i jest na ich bezdennej głupocie robiona kasa i teraz zostały przetestowane polskie bezmózgi i wychodzi na to, że również chwyciło i zapłacą. :)

ocenił(a) film na 8

Ale co Ci to przeszkadza? Uważasz, że film jest dla Ciebie za głupi, to go olej, stary. Ja nie robię z siebie frustrata na forum "Zmierzchu", dlatego że uważam, że te wampiry są pedalskie. W komiksach natomiast siedzę już z piętnaście lat i wiem, że są głupie, są mądre, ale generalnie i tak się tym jaram. I zapłaciłem, bo czekałem na ten film półtora roku. I cieszę się z tego, mimo, że według Ciebie jestem bezmózgiem, który chwyta bezdennie głupią amerykańską papkę. Daj sobie na wstrzymanie.

ocenił(a) film na 8

Dokładnie, ten film zdecydowanie bardziej jest wierny komiksowemu pierwowzorami, niż poprzednia seria o Spidermanie. Moim zdaniem nowa seria będzie zdecydowanie lepsza!

Aha, czyli film jest zły, bo tytuł kojarzy się Tobie z szamponem. Inteligentne.

użytkownik usunięty

Twoja opinia jest na poziomie "Co za debil z tego Supermana dlaczego ma czerwone slipki naciągnięte na niebieskie leginsy, i to jeszcze w filmie!"

Polecam kilka lekcji angielskiego. Przeglądnąć więcej takich obrazków (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Issue252.jpg/220px-Issue252 .jpg)

użytkownik usunięty

Debilem nie jest fikcyjny Superman, tylko ludzie, którzy płacą kasiorę, żeby się mu przypatrywać w tym kubraczku. :) Natomiast twórcy tej i innych tego rodzaju postaci na pewno nie są debilami, gdyż dobrze wyczuli rynek i wiedzą, co raduje tłuszczę. Otóż prostym i skutecznym sposobem, by motłoch z rozdziawionymi gębami walił do kin jest danie filmowi tytułu - przeklnę sobie znowu - Niesamowity Tampon-Man. Czy jakoś tak... :D

użytkownik usunięty

Oh, and btw - link = 404 file not found. What a pity. :)

użytkownik usunięty

Jestem hipsterem więc przyczepię się do tytułu. Seems legit.

ocenił(a) film na 7

Bezmózgi używają słów typu ,,HELO Ł".

Jeśli to nie prowokacja to jesteś idiotą.

ocenił(a) film na 9

Skąd takie prostaki się biorą chyba próbujesz dowartościować się na forum inaczej nie można myśleć o takich płytkich ludziach jak ty

ocenił(a) film na 9

Oczywiście że musi być niesamowity - przecież gdyby był zwyczajny to nikt by się nie jarał - byłby takim zwykłym szarym człowieczkiem jak ty:P
Poza tym jak ktoś już wspomniał to był komiks wymyślony ponad 50 lat temu dla dzieciaków - tytuł miał zwyczajnie zachęcić ich do kupa - wiesz - siła sloganu/reklamy.
Tak samo jest z niesamowitym Hulkiem czy niezwyciężonym Iron Manem. Taka amerykańska kultura...