Ej mam pare pytan.
Kto to/co to moze byc za postac po koncowych napisach ? Przuszczam ze bedzie glownym
wrogiem w drugiej czesci.
Kiiedy on spotyka Mary Jane i Harry'ego Osborn'a.?
Bo nie znam zbyt komiksowego spidera gdzie jego starzy uciekli? xd zerwie kontakty tak
calkowicie z Gwen?
Dzieki z goryi :)
"Kto to/co to moze byc za postac po koncowych napisach ? Przuszczam ze bedzie glownym
wrogiem w drugiej czesci."
Wszystko wskazuje, że to Norman Osborn.
"Kiiedy on spotyka Mary Jane i Harry'ego Osborn'a.?"
Mary Jane została dziewczyną Petera dopiero po tym, jak w komiksach Green Goblin zabił Gwen. A Harry zapewne pojawi się w kontynuacji - może będzie mowa, że ojciec go przepisał do publicznej.
W drugiej części głównym przeciwnikiem najprawdopodobniej będzie Norman Osborn aka Green Goblin :) czyli możemy się spodziewać że Gwen Stacy zginie, a szkoda bo nie znoszę tej jęczącej Mary Jane (mam nadzieję, że w produkcjach tego reżysera tak się nie stanie i człowiek pająk nie będzie musiał ją ciągle ratować).
Osborn nie musi stać się Green Goblinem w 2. części. Może to nastąpić choćby w trójce, a w dwójce niech po prostu wprowadzą go i postać Harry'ego i trochę nam zarysują aspekt psychologiczny oraz rozwiną tę postać z ludzkiej strony, zanim stanie się typowym bad-guyem.
"w dwójce niech po prostu wprowadzą go i postać Harry'ego i trochę nam zarysują aspekt psychologiczny oraz rozwiną tę postać z ludzkiej strony, zanim stanie się typowym bad-guyem."
Jesli byloby tak jak mowisz to kto bylby wrogiem w 2 ?
wrogiem moglbyc kingkpin i jego mafia. zwalczalby ją spider man, wiec kingkip zwrocilby sie do osborne o technologie, ktora pomglaby mu zniszczyc Spidera
i w ten sposob Spider walczylby... z Hoob Goblinem :D
wątpie ze beda chcieli powtarzać wątek zielonego goblina
A co do gwen to w filmach Raimi'iego to ona tez byla. Nie umarla czy cos. Ona umarla przed jak spotkal mary jane czy jak
Btw.jego nowy stroj spidermana to nowy wyprojektowany poprostu do filmu czy stroj jest na podstawie komiksu.? Bo nie zuwazylem by w komiksach jakichs spider mial ten stroj co w "amazing"
Peter znał MJ jeszcze przed śmiercią Gwen. Ale zostali parą dopiero po tym jak ona umarła (z tego co się orientuje).
Dlatego tak jak gdzieś już kiedyś pisałem miło byłoby zobaczyć MJ i Harry'ego w kontynuacji.
Myślę, że jeśli kolejna część również będzie w 3D fajnie byłoby zobaczyć jednak Mysterio - jego iluzje w 3D byłyby zdecydowanie czymś wspaniałym.
Norman Osborn powinien stać się Goblinem w 3 części i zakończyć trylogię śmiercią Gwen.
Ja myślę, że w następnej częsci wrogiem Perera będzie Venom. Nie wiem czy poczekaliście trochę po filmie, w czasnie napisów końcowych była jeszcze jedna scena gdzie dr. Connor był w więzieniu, a w cieniu stała osoba(?), która mówiła o sobie w liczbie mnogiej... O ilę się nie mylę, wsłasnie tak robił Venom ;)
A może ten ktoś, kto prawdopodobnie jest Osbornem, ma po prostu manie wielkości i wielkie ego. ;)