Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Jeśli to prawda to spokojnie mogę dać 0/10 bez oglądania.

I teraz pytanie do was. Jest skejtem?

ocenił(a) film na 6
Moondog

...bez komentarza ....

ocenił(a) film na 7
Moondog

Jak dla mnie - fotografem noszącym pod pachą deskę.
(Nawet jeśli jest to nie wnosi to nic do filmu i wcale tego nie czuć, że tak to ujmę)

kaam_10

Wystarczy. Skejci to największe miernoty społeczne. Ponadto często słuchają rapu co stawia ich niżej w tabeli niż zwierzęta.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
Moondog

głupota ma rzeczywiscie dluga historie .

ocenił(a) film na 7
Moondog

Rozumiem, że rap jest według ciebie "gorszy" bo ty go nie słuchasz?
Ja też i jakoś innych nie stawiam przez to niżej od siebie...

kaam_10

Masz 10 lat.

ocenił(a) film na 7
Moondog

Nie mam 10 lat o.O Sprawdzałeś czy się domyślałeś?

ocenił(a) film na 8
kaam_10

Przez takich ludzi jak moondog świat schodzi na psy. Płytki hipokryta który ocenia film tylko po tym czy główny bohater jest skejtem czy nie, zrozum, nie każdy lubi to co ty.

ocenił(a) film na 7
pat1996

Dobrze, że chociaż jest nieliczna grupa osób ( choćby ty ) które takie NIE SĄ. Bardzo logiczne : "Nie pójdę na to do kina, bo główny bohater to skejt. Co z tego, że w 90% filmu jest przebrany za Spider - Mana, liczy się, że przez 5 minut nosi ze sobą deskę"...

kaam_10

Jak to możliwe, że nie masz 10 lat kaam skoro masz 10 lat ? xD

ocenił(a) film na 7
Moondog

Mam 14 lat. Ale cóż, nie jestem pełnoletnia więc na pewno jestem gorsza od ciebie, prawda?
To już porządna nastolatka w tym kraju nie może mieć własnego zdania?

kaam_10

Nic mi do tego. Gardzę tylko skejtami, rapem i komediami toaletowymi. I wszystkim co z tym związane.

ocenił(a) film na 6
kaam_10

toż to trol nie warto go karmić

ocenił(a) film na 9
Moondog

Twoja wypowiedź postawiła Cię właśnie tam gdzie chciałeś stawiać innych. Szkoda mojego komentarza, ale jednak stwierdziłem, że i ja dołożę swoje 3 grosze do tego w jakim świetle przedstawiłeś sam siebie.

Moondog

Gratuluję inteligencji, skoro oceniasz ludzi niżej niż zwierzęta tylko dlatego, że słuchają rapu. Nie ważne jakiej muzyki słuchasz - nie ona jest wyznacznikiem wartości człowieka.

MagdalenaPatterson

ZDAJESZ sobie sprawę jak śmiesznie to brzmi? Wiadomo że rapu słuchają zwierzęta, pozdro!

Moondog

2/10. Trolling tego typu jest subtelny niczym cios bejsbolem.

Pasieka17

Hehe, wracaj do swoich kucyków. Podobno najbardziej lubisz odcinki jak dużo piszczą, wtedy twój monitor pokryty jest cały ejakluatem, a posklejane od nasienia ręcę wycierasz w firanki. Jesteś obrzydliwy!

użytkownik usunięty
Moondog

Napisał koleś, oceniający Cyckonautki na 10, hahaha.

Hehe, może za 50 lat zrozumiesz dlaczego Ed Wood to najlepszy i najgorszy reżyser wszech czasów jednocześnie. Póki co dalej uznawaj Spielberga za wizjonera i geniusza :)

użytkownik usunięty
Moondog

Po czym wywnioskowałeś, że uważam Spielberga za wizjonera i geniusza? To dobry reżyser, ale nic więcej. Zdecydowanie wolę Eastwooda, bądź Scorsese. Ja rozumiem, że mogą Ci się podobać cycki, to naturalna rzecz dla faceta, ale myślę, że 10/10 to lekka przesada :)

Ten sam film jest przesadą, tak jak Zabójcze Ryjówki czy Sex Galaxy. To koszmarnie tandetne kino - a ja jestem dużym fanem takiego (często świadomego) trashu. To jest przegięcie pałki w drugą stronę, tak jak przegięciem jest np. Srpski film w tematyce gorno. Kto co lubi :-)

ocenił(a) film na 8
Moondog

Piszesz że gardzisz komediami toaletowymi a oceniasz Tureckie Gwiezdne Wojny 10/10. Patrząc na to co piszesz można wywnioskować, że cię gnębią w szkole i nie masz kolegów, a emocje które przez to w tobie drzemią próbujesz wylać anonimowo w internecie.

pat1996

A co mają Tureckie do komedii tolaetowych (których wyznacznikiem jest American Pie)? Tureckie Gwiezdne wojny z kiblem mają tyle wspólnego tylko, że mumie tam występujące obwiązane są papierem toaletowym, nic więcej. Nie ma tam czysto toaletowych żartów związanych ze srańskiem, ćpańskiem i ruchańskiem, czyli tym co seria American Pie oferuje w każdej części. Oglądanie AP porównałbym do przymusowego spożywania gówna, natomiast Tureckie Star Warsy to po prostu koszmarnie zły film, przy tym szalenie zabawny.

ocenił(a) film na 8
Moondog

Może tak, filmy które oglądasz prezentują tak wysoki poziom jak twoja osoba w środowisku internetowy ;)

pat1996

Dlatego uwielbiam jednocześnie Abla Gance'a, Kubricka i Eda Wooda. To kwestia gustu, która oczywiście jest powiązana z inteligencją ale nie określa niczego jednoznacznie (no chyba, że ktoś ma wszystkie części American Pie na 10). Lubię tanie kino sci-fi i horrory, im bardziej nieudolne tym lepsze, ale jestem też fanem francuskiego impresjonizmu filmowego itd. Ja bym się raczej zaczął martwić na Twoim miejscu brachu, bo oceniasz wyjątkowo cienkie filmy na najwyższe noty :]

ocenił(a) film na 8
Moondog

Jest tak jedynie w przypadku American Pie, nie znajdziesz u mnie w wysoko ocenianych filmach gniotów. Ale schodzisz z tematu swojej płycizny oceniając najniżej film tylko dlatego że gość nisi ze sobą 3 minuty deskę.

pat1996

To nie kwestia posiadania, tylko mentalności. Same dredy to tylko oznaka wieśniactwa, ale dredziarz to już stan umysłu.

ocenił(a) film na 8
Moondog

Bardzo chciałbym cię zobaczyć i poznać co lubisz, alby wytknąć ci co z twoich upodobań jest wieśniackie.

ocenił(a) film na 7
Moondog

idac twoim tokiem rozumowania,zaczesane wlosy na bok to mamisynki(albo geje),krotko ostrzyzone wlosy to kibole,dlugie wlosy-oznaka zaniedbania itd...masz niezwykla tendencje do oceniania ludzi po wygladzie-gratuluje...

kamrat128

Czytaj ze zrozumieniem. Jak ktoś nosi hiphoperskie spodnie albo dredy to od razu można stwierdzić, że jest umysłowym abderytą. Natomiast o całej reszcie często trudno wysunąć jakiekolwiek wnioski. Są pewne znaki szczególne które jednak na jednoznaczną ocenę pozwalają.

ocenił(a) film na 7
Moondog

,,Nie szata zdobi czlowieka..."-pojecie zupelnie Ci obce...

kamrat128

Chłopcze jak widzę człowieka umazanego gównem, który zadowolony hasa z gołym naganiaczem i z apetytem spożywa to, co na nim spoczywa to mogę na jego temat wydać opinię. Chociaż nie wiem co jest gorsze, on czy słuchacze rapu/rege.

ocenił(a) film na 9
kamrat128

Nie karmcie takiego trolla po prostu do niego nie odpisujcie.

ocenił(a) film na 7
eZio89

Racja...,,Rzuć kamieniem w tłum a zawsze trafisz w głupca".:)))

ocenił(a) film na 9
kamrat128

Dobrze powiedziane :)

użytkownik usunięty
Moondog

Jaki Ed Wood???