Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Pomocy

ocenił(a) film na 6

Lepiej pójść na 2D z napisami czy 3D z dubbingiem?

M0RiARTY

Zdecydowanie to pierwsze! Ja oglądałem trailer z dubbingiem i jest okropny. Jak się słyszy oryginalny głos aktorów film staje się bardziej klimatyczny,a z dubbingiem wydaje się berdziej jak bajka. Zdecydowanie odradzam dubbingu. Co do 3D to też nie idź mało jest scen w których to dobrze wygląda a jeszcze oczy się psują

ocenił(a) film na 9
cezarywi

"Zdecydowanie to pierwsze! Ja oglądałem trailer z dubbingiem i jest okropny."
Gratuluję oceniania dubbingu po zwiastunie nie ma co. Tyle razy było to już tutaj wałkowane, ale widać nie do wszystkich to dociera. W gotowym dubbingu pokazywanym w kinach są INNE powtarzam INNE głosy niż w zwiastunie. Zwiastun dubbingowano OSOBNO i film dubbingowano OSOBNO.

Replo

Okay sorry. Ale wnioskuję to równierz po ocenach innych osób który były z dubbingiem

ocenił(a) film na 9
M0RiARTY

"Lepiej pójść na 2D z napisami czy 3D z dubbingiem?"
Szczerze mówiąc ja tego 3D w filmie nie widziałem, nie wiem może juz się do tego przyzwyczaiłem i nie zauważam 3D, ale krótko mówiąc szału nie robiło. Są inne filmy gdzie jest dużo lepsze (np. Avengers).

A co do samego dubbingu, to był naprawdę bardzo dobry. Jest to jeden z najlepszych dubbingów do filmów aktorskich jakie pojawiły się w naszych kinach w ciągu ostatnich lat. Śmiało można go polecić każdemu, bo stoi na naprawdę bardzo wysokim poziomie wykonania. Chciałbym, aby właśnie tak dubbingowano u nas wszystkie filmy aktorskie.

ocenił(a) film na 6
Replo

Jednak okazało sie ze nie mam wyjscia i musze wybrac dubbing. Mam nadzieję że jest tak porzadny jak go opisujesz ;)