No film naprawdę super. Nowy aktor spisał się naprawdę dobrze, a nowy strój wyglądał naprawdę super. Efekty 3D też wyglądały dobrze. Nic tylko czekać na wydanie DVD i drugą część, którą zobaczymy z dwa lata.
efekty 3D bardzo fajne, wreszcie był to film który 3D był dodatkiem a nie że film jest dodatkiem do super atrakcji 3D
Najlepsza część? To dopiero pierwsza część.
Trylogia Raimiego nie ma z tym nic wspólnego, i poszła do śmietnika.
Historia Petera od nowa.
Na całe szczęście. "Spider-Mana" Sama Raimiego nie chciało mi się oglądać ponownie, po pierwszym seansie, podczas gdy "Niesamowity Spider-Man" też jest początkiem nowej serii, a mam świeżo po seansie ochotę obejrzeć go raz jeszcze. Ten film przebija wszystkie poprzednie części razem wzięte.
Amazing Spider-man jest A-M-A-Z-I-N-G! Nieporównywalnie lepszy film od jego starszej wersji, wszystkich trzech filmów razem wziętych. Naprawdę oglądając go spędza się rewelacyjne dwie godziny swojego życia. Jak dotąd na mojej tapecie widnieli już między innymi Iron Man, Kapitan Ameryka czy Bruce Banner, ale jak dotąd nie znalazło się tam miejsce dla nie-niesamowitego Spider-mana. Teraz Niesamowity Spider-men długo zagrzeje tam swoje miejsce. Nieważne czy idziesz na film z dubbingiem czy z napisami, film i tak jest świetny - a najlepiej obejrzeć po prostu obie wersje i dłużej zachwycać się amazingowością Spider-mana. Szczerze polecam.