Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161534
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Pytanie

ocenił(a) film na 9

Czy tylko mnie denerwuje to, że ludzie zakladaja konta na filmwebie tylko po to zeby dawac linki do filmów które sa w kinie? I do tego zasmiecaja tym gównem forum.

eZio89

nie, nie tylko Ciebie :P

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
eZio89

Takich użytkowników, którzy podają linki do filmów powinno się blokować. Tym bardziej, że już któryś raz je podają i tylko rozsiewają piractwo. Ich tematy nie raz były blokowane, ale oni i tak zakładają nowe. Takie coś jest zabronione na filmwebie. Więc administracja powinna w końcu zbanować tych userów, bo ciągle łamią regulamin. Jeżeli nic się z nimi nie zrobi to cały czas będą zaśmiecać forum, a administrator będzie miał nieskończoną robotę. Najlepiej będzie jak znikną z tego portalu dla świętego spokoju.

ocenił(a) film na 9
eZio89

Cieszę, że nie jestem sam. Przyznam że na filmwebie jestem juz od roku, bardzo czesto na ten portal wchodzę, ale oprocz oceniania filmów, nie mialem zbyt duzo czasu na udzialanie sie na forum. Dlatego zaobserwowalem to jakis czas temu te dodawnie linków i zasmacanie forum. Od dawna tak jest czy dopiero jakis czas temu zaczeli sie logowac i wrzucac to gówno, tak masowo?

ocenił(a) film na 8
eZio89

Od jakiegoś czasu wrzucają te linki i za każdym razem ich tematy są blokowane. Chyba nawet przed premierą zaczęli je wrzucać, gdyż jakimś cudem już mieli ten film. Poza tym ci użytkownicy nie robią tego bezinteresownie. Za rejestrację trzeba im płacić, czyli zarabiają na naiwnych osobach. Problem w tym, że ktoś może im nieświadomie zapłacić, bo wiele osób o tym nie wie. Na takich użytkowników trzeba uważać, bo są przebiegli.

ocenił(a) film na 9
looki14

No niestety tez zauwazylem ze juz przed premiera mieli, zreszta nowgo pajaczka powinno sie obejrzec w kinie naprawde dobry zwłaszcza jeslidla kogos jest ulubina postacia komiksowa,( albo jak dla mnie jednym z dwóch ulubionych) to film 10/10 i ja juz nie moge sie doczekac nastepnej cześci. na forum nowego batmana tez juz wrzucaja linki chociaz premiery jeszcze nie bylo

ocenił(a) film na 6
eZio89

Ostatnio bardzo nasilili swoją działalność spamowania, najgorsze w tym jest to że wysyłając smsa do nich aby utworzyć konto pobierają od Ciebie co tydzień smsa wartego 5zł bez Twojej zgody.
Aktualnie dyskusja toczy się tutaj na ten temat http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Natr%C4%99tny+SPAM,1658346

ocenił(a) film na 8
Anthrax91

Dopisałem się do tego tematu i mam nadzieję, że administracja weźmie te wszystkie wpisy pod uwagę.

ocenił(a) film na 9
eZio89

No prosze i jeszcze z tego co tutaj pisza inni uzytkownicy to zwylkle zledzieje sa. Dzieki za linka na forum z dyskusja na ten temat

ocenił(a) film na 9
eZio89

Jeszcze dopowiem, że napiszesz do takiego, a on ci wrzuca nastepny link z filmem. i tak caly czas

ocenił(a) film na 6
eZio89

Niestety.
Kiedy już dokopiesz się do regulaminu tego portalu to możesz przeczytać że:

Użytkownik obciążany jest opłatą w wysokości (4 zł netto / 4, 92 zł brutto) za otrzymanie
każdej wiadomości MT wysłanej do niego w ramach Serwisu (1 x tygodniowo).

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

Czyli za ogladanie na tej tym gównie placimy, a te leszcze któe wrzucaja linki zarabiaja na tym. Dobrze zrozumialem?

ocenił(a) film na 6
eZio89

Wszystko na to wskazuje. Nie sądzę żeby czaskali taki spam bez korzyści finansowych.
Oczywiście najpierw trzeba być takim naiwniakiem żeby założyć konto na tej stronie i uwierzyć że jest tam film który dopiero co do kin wchodzi.
Według mnie to obrzydliwe to jakich rzeczy jest w stanie posunąć się człowiek dla pieniędzy.

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

No niestety,ale tacy juz niektórzy ludzie są, oszukuja innych dla pieniedzy. Inna sprawa ze jak sam mówisz trzeba najpierw byc naiwniekiem, a takich niestety nie brakuje. obawiam sie ze jeszcze długo bedzie trzeba czekac, żeby dali sobie spokoj. Chociaz może to nauczy niektórych ze jak chce sie obejrzec premierowo film to nie ma innej mozliwosci jak pojscie do kina.

eZio89

To są zwykli ludzie ze wsi czyli zaścianka Polski których nie stać na pójście do kina (albo nie chcą bo u nich kino w oborze jest :P ) dlatego siedzą przed komputerem i piratują filmy a w tym czasie muszą dać krowom i świniom pasze :D

eZio89

mnie też to wkurza

ocenił(a) film na 9
cezarywi

A w tym wszystkim najlepsze jest to ze nawet do tego tematu potrafia wrzucac te linki. Niedługo bedą zasmiecac kazda dyskusje.

ocenił(a) film na 6
eZio89

To powinno być karalne.

eZio89

ahhh tak wiem, smutne...

ocenił(a) film na 9
eZio89

Jak widze teraz wrzucaja te linki juz z jakies innej strony. Filmweb musi z tym jak najszybciej cos zrobic.