A ja się zawiodłem. Kilka niezrozumiałych dziur w scenariuszu - być może zostaną one
wypełnione w kolejnych częściach. Ale wątpię. 3D faktycznie jedno z lepszych w ostatnich
latach (może nie, aż tak świetne jak w Drive angry, ale poziom wysoki), jednak tradycyjne
efekty specjalne (płonący samochód, animacje jaszczurek czy pająków) bardzo słabo
wyglądające. Coś jak z połowy lat 90.
Całość ogląda się przyjemnie, ale bez rewelacji. Lepsze niż poprzednia seria. Moim zdaniem 6
to optymalna ocena.
mówisz że lepsze od starego spider-mana po czym dajesz 6 to starego na ile oceniasz ????.To jak stary spider-man ci się nie podobał bo jak się daje mniej niż 6 to nie dziwota ale to po co wybrałeś się na nowego żeby go krytykować .chcesz filozoficznej papki bez efektów z pouczeniem to obejrzyj sobie nowego batmana . a to jest spider-man i niema co się w nim zmieniać
1. starego oceniam mniej więcej na 4 - piszę tu o całej serii
2. wybrałem się na nowego, właśnie po to, by móc go ocenić (krytykować) - jak bym mógł się o nim wypowiadać gdybym go nie widział?
3. nie w tym rzecz, czego chcę, ale co widzę! A widziałem film lepszy niż poprzednia wersja człeka-pająka, natomiast z kilkoma niedoróbkami (w mojej ocenie), o czym napisałem w mojej opinii. Nie ma się co denerwować:)
Pourywane wątki - np. związane z przemiana w pająka, akceptacją bohatera i jego kobiety, historii "pokręconego naukowca" - jak już wyżej wspomniałem, być może dziury zostaną zasypane w następnych częściach. Wg mnie nie, ale o tym przekonamy się za jakiś czas.
,,związane z przemiana w pająka"
nie rozumiem
,,akceptacją bohatera i jego kobiety, historii "pokręconego naukowca"
też nie rozumiem, wię c jakbyś mogł trochę dokladniej to może pomogę