Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161506
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Może już był ten temat, ale kto to wg was gość po napisach z Connorsem w celi?? Czytałem tyle komiksów, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Mam nadzieję, że nie będą odgrzewać kotletów ze starych Spiderów z Goblinami i Venomem.

ocenił(a) film na 8
harry_rabbit

Myślę, że jednak Goblin się ukaże to tak samo jakby w Batmanie nie było Jokera.

ocenił(a) film na 7
Hawkarooney

Ale Batman był wiele lat po Nicolsonie, a Spider raptem kilka lat temu... Też tak myślę, ale gość w celi goblinem być nie mógł. Zresztą zniknął. Może Mysterio? Albo późniejszy Scorpion? (miałoby sens- też wynik zabaw genami)

ocenił(a) film na 8
harry_rabbit

Green Goblin być może pojawi się w trzeciej części. Co do postaci ze sceny, która Cię interesuje to była ostatnio plotka, że to Electro. Po zastanowieniu można się z tym zgodzić, gdyż owa postać pojawia się zaraz po uderzeniu pioruna i znika z kolejną błyskawicą. Poza tym, wydaje mi się, że jest niewiele postaci, które od tak mogłyby zniknąć.

ocenił(a) film na 8
harry_rabbit

To zależy od Webba jak będzie chciał zabić Gwen to wprowadzi Goblina. A co do sceny w celi to faktycznie mógł być to Mysterio. Bardziej od Skorpiona to chciałbym zobaczyć Morluna świetnie by się nadawał na villaina.

Hawkarooney

Mysterio wg mnie nie nadaje się do filmu, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić taką akcję w filmie, że Mysterio tworzy np iluzję walącego się mostu, itp..., a ta scena na kocu to wg mnie nie jest wskazówka dotycząca kolejnego przeciwnika Spidera, tylko coś innego :)