Może już był ten temat, ale kto to wg was gość po napisach z Connorsem w celi?? Czytałem tyle komiksów, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Mam nadzieję, że nie będą odgrzewać kotletów ze starych Spiderów z Goblinami i Venomem.
Ale Batman był wiele lat po Nicolsonie, a Spider raptem kilka lat temu... Też tak myślę, ale gość w celi goblinem być nie mógł. Zresztą zniknął. Może Mysterio? Albo późniejszy Scorpion? (miałoby sens- też wynik zabaw genami)
Green Goblin być może pojawi się w trzeciej części. Co do postaci ze sceny, która Cię interesuje to była ostatnio plotka, że to Electro. Po zastanowieniu można się z tym zgodzić, gdyż owa postać pojawia się zaraz po uderzeniu pioruna i znika z kolejną błyskawicą. Poza tym, wydaje mi się, że jest niewiele postaci, które od tak mogłyby zniknąć.
To zależy od Webba jak będzie chciał zabić Gwen to wprowadzi Goblina. A co do sceny w celi to faktycznie mógł być to Mysterio. Bardziej od Skorpiona to chciałbym zobaczyć Morluna świetnie by się nadawał na villaina.