Jak ja slyszalem to przeciwnikiem Spideya bedzie Morlun (jakis wampir ktory czerpie sile z jakis totemow?) Wedlug mnie pasowali by Carnage, Lizard, Rhino lub powrot Venoma-(tylko nie wiem jak sie konczy Spider-Man 3 bo jeszcze nie widzialem:))!!! O Morlunie pierwszo slysze.Jak chcecie to napiszcie swoie opinie;)
''a Connors uchodzi z życiem... Tyle, że bez ręki.''
Tylko Connors nie miał już ręki w drugiej części :P
Do D_Venom GVR
Nie chce nic mowic ale...coz za beznadziejny scenariusz:/ i skad ten Ben Reilly??Kto i kiedy u Ciebie sklonowal Petera bo tego nie umiesciles.Widac ze pojecia nie masz:)I ta zemsta na Conorsie bo trzymal sobie symbiota..
A co ja jestem scenarzysta z Hollywood? To co napisałem to tylko wymysł mojej chorej wyobraźni. :) Ale wydwało mi się, że do tej pory Connors był w jednym kawałku... A co do Bena - to, że w komiksie był klonem Petera to nie znaczy, że w filmie również (stawiając na to, że wogóle się pojawi). A ja po prostu napisałem skąd mógłby mieć pajęcze moce gdyby nie był klonem.
osobiście też bardzo lubie Scarlet Spidera i chciałbym go zobaczyć w filmie...my sobie tu możemy gdybać i tak o wszystkim decyduje Raimi...
ale powiem Wam jedno- jeśli Scarlet Spider nie pojawi się w serii to będzie wielka krzywda dla Spider-fanów a także dla całego filmu...takie jest moje zdanie
pozdro
"ale powiem Wam jedno- jeśli Scarlet Spider nie pojawi się w serii to będzie wielka krzywda dla Spider-fanów a także dla całego filmu...takie jest moje zdanie"
I tu się z tobą zgodzę.
Dlaczego wielka krzywda? :| Ja bym nie płakał gdyby sie w żadnej części nie pojawił.... To nie jest niewiadomo jaka ważna postać że musi sie pojawić....
Darth Optimus....
jak napisałem to jest moje zdanie, czyli możesz mieć inne-swoje własne... :)
ol3szko...
nie mów, że Raimi sie trzyma tak kurczowo komixu, bo sposób w jaki Venom pojawił się na ziemi jest zaczerpięty z serialu animowanego Spider-man the series z lat 90. Jednakże według oryginału jest tak jak mówisz...Carnage jest synem Venoma... ale jeszcze raz mówię wam o kawałku symbionta który został u Connorsa...ktos juz kiedys pisał ze moze on ewoluować w Carnage'a... to tylko teoria :)
pzdr
Darth Optimus....
jak napisałem to jest moje zdanie, czyli możesz mieć inne-swoje własne... :)
ol3szko...
nie mów, że Raimi sie trzyma tak kurczowo komixu, bo sposób w jaki Venom pojawił się na ziemi jest zaczerpięty z serialu animowanego Spider-man the series z lat 90. Jednakże według oryginału jest tak jak mówisz...Carnage jest synem Venoma... ale jeszcze raz mówię wam o kawałku symbionta który został u Connorsa...ktos juz kiedys pisał ze moze on ewoluować w Carnage'a... to tylko teoria :)
pzdr
Moje marzenie to żeby był carnage, ale niestety to się nie stanie chyba, że zrobią nie zgodnie z komiksem, bo przecież carnage powstał z symbiotu venoma
No nie wiem...Carnage napewno...Mysterio w gruncie rzeczy to też całkiem ciekawa postać...myślę, że dobrze by było gdyby sie pojawił