Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

1.Piter Parker wygląda jak szkolne maczo.

2.Nie ma Mary Jane(tej silnej z animacji)

3.Inny strój Spidermana

4.Nie ma szefa Parkera.

5.Początki Spidermana. Piter od dziecka był Spidermanem?

6.Dlaczego Spiderman jest ścigany?

7.Gdzie ciocia May i Wujek Ben?

ocenił(a) film na 7
adamzaq6

Dobry dowcip z twojej strony.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
sanctus_diavolos_2

Po pierwsze obejrz film jak wyjdzie
1.Co do tego to Peter Parker w komiksach był prze różnie przedstawiany,I ten wizerunek mi przypomina ten z Animowanej serii z 90 lat

2.Nie bedzie Marry tylko Gwen bo to ona była pierwsza mysle ze Marry pojawi się w jakiejś tam kontynuacji ale to tylko moje spekulacje

3.Chcą żeby wyglądał nowocześniej i zapewne żeby odróżniał się od kostiumu z poprzednich adaptacji filmowych

4.Szef Parkera na pewno pojawi się w innych częściach gdy Parker skończy liceum i znajdzie prace jako fotograf

5.film bo nigdzie nie pisze że w filmie ukazane będzie to że Parker od dziecka był spider-man'em,Tylko z tego co wiem to jego ojciec badał i eksperymentował na pająkach itp razem z Connorsem.

6.Pewnie dlatego że uważają go za zagrożenie dla miasta i nie znają jego intencji standard w historiach superbohaterów

7.Wujek i ciocia będą.
.

ocenił(a) film na 7
adamzaq6

twoja wypowiedź obraża spider mana

adamzaq6

Twoja ignorancja obraża Spider-Mana.

1. Nie zauważyłem. Film ma go przedstawić najpierw jako bystrą i inteligentną fajtłapę w okularach, a potem jako pyskatego, ironicznego i bardziej już pewnego siebie chłopaka. Czyli wszystko na swoim miejscu.

2. Nie ma Mary Jane, bo ona nie była pierwszą dziewczyną Parkera. Jest za to Gwen Stacy - największa miłość Petera w komiksach. Dopiero gdy Gwen zginęła, to wówczas pojawiła się Mary Jane, więc pokazujesz tylko, że wypowiadasz się w temacie, którego nie znasz. Twórcy trzymają się po prostu pierwowzoru.

3. No faktycznie, niesamowite. Strój wygląda nieco inaczej, ale nadal zachowana jest kolorystyka i wszystkie inne charakterystyczne elementy. Spodziewałeś się ujrzeć dokładnie to samo? Co złego w drobnych zmianach?

4. J. Jonah Jameson i wątek z pracą dla gazety pewnie pojawi się w kontynuacjach. Nikt nie mówi, że muszą wszystko wprowadzać od razu.

5. Był Spider-Manem od liceum. O co chodzi z tym dzieckiem? W filmie mają się znaleźć po prostu retrospekcje z rodzicami Petera.

6. A co w tym dziwnego? Na początku działalności ludzie się go bali, niektórzy byli nieufni i policja go ścigała jak przestępcę.

7. Przecież są w tym filmie, nawet masz ich w obsadzie.

ocenił(a) film na 7
Peeves

Co do relacji między Peterem a M.J. i Gwen...polecam komiks Spider-Man Blue...piękna rzecz i rozjaśnia sprawę tych związków.

ocenił(a) film na 7
adamzaq6

Nowa obsada, Nowy reżyser, nowa historia? Co to ma być ja się pytam. oglądając zwiastun miałem wrażenie, że przyjdzie mi oglądać coś ala Saga Zmierzch, czyli gniot zrobiony dla rozwrzeszczanych, słitaśnych 16 latków... Jeśli tak ma wyglądać pająk to wole wydać kasę na piwo niż na bilet.

ocenił(a) film na 7
Hokage

No niestety bo Raimi w ostatniej części zmasakrował pająka i ludziom się już chyba znudziła ta wersja.... Co więcej to chyba aktor grający Parkera już nie chciał go grać...do tego niby widzowie musieliby znać trzy wcześniejsze filmy żeby obejrzeć Spidera 4.. (chociaż sukces Avengers temu problemowi zaprzecza). Zobaczymy jak to wyjdzie, nie jaram się tym filmem ale obejrzę.

adamzaq6

Naprawdę nie lubię komentować tego typu rzeczy, ale to przechodzi wszelkie granice, brawo! Właśnie dowiodłeś że naprawdę da się być bardziej tępym od szczotki toaletowej...