Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Upadek kina

ocenił(a) film na 2

Przecież to jakiś żart jest. Nie mam zamiar oglądać tego chłamu. Obsada pasuje do
jakiegoś nędznego filmu o nastolatkach kierowanego dla jeszcze młodszych nastolatków.
Filmy schodzą na psy i żaden efekt 3D, 4D czy 5D ich nie uratuje.

ocenił(a) film na 6
maciej_afro

Czyżbyś był kolejnym geniuszem, dla którego kino = Hollywood? Nie pasują filmy z holiłudu? Świetnie, zapraszam do oglądania kina europejskiego. Tudzież azjatyckiego.

ocenił(a) film na 9
maciej_afro

Ech nie obejrzales, wypowiadasz sie. Co jest zlego w obsadzie. Dwójka aktórów która jest przyszłoscia kina, którzy zagrali genialnie , czy moze zdobywca Złotego Globu, albo pani z Oscarem jest taka słaba, a może Rhys Ifans który zagrał dobrze jest taki słaby. Dla ciebie filmy schodza na psy, a dla mnie filmweb przez takich jak ty schodzi psy. Nie obejrzec i sie produkowac. Pooglądaj sobie troche francuskiego szajsu ( chcociaz perelki tez sie zdarzaja ), usuń swoje konto i nie zanizaj poziomu tego forum

ocenił(a) film na 5
eZio89

Przyszłość kina? Dobry trolling.... ej chwile.. Ty pisałeś na serio? No to polecam Ci usunąć konto i przestać oglądać filmy bo przez takich mózgów jak Ty mamy właśnie takie wynaturzone rebooty jak najnowszy spider-man skierowane do tępych nastolatków, którzy łykną wszystko co Hollywood im zapoda.

ocenił(a) film na 8
spectralheaven

Akurat Garfield ma zadatki na dobrego aktora a wspólnie ze Stone tworzą na prawdę niezły i elektryzujący duet, pomiędzy poprzednią parą ze starej trylogii Raimiego nie było czuć takiej chemii, jak tutaj.

ocenił(a) film na 9
spectralheaven

DObra dzieciaczku opanuj sie. Proponuje jedna rzecz zacznij robic cokolwiek. Nie mówie Ci ze masz isc do szkoly aktorskiej, ale zacznij poswiec sie jednej rzecz dzieciaku i zobaczycmy czy bedziesz taki cwany do wypowiedzi typu bo niestety sadze, że potrafisz tylko pisac tepe posty na forach. Napisałem to serio bo taka jest prawda. Co jest złego w reebotach? NIKT Ci nie kazał tego ogladac. Kolega nizej proponował zaprzestac korzystania z internetu, tobie tez to proponuje.

maciej_afro

maciej_debil

aew4334555

O tak szczególnie polecam film Transporter z 2002 roku .

maciej_afro

Tym o to postem wystawiłeś sobie ocenę. Nie będę doradzał usunięcie konta jak kolega wyżej. Ja ci radzę zaprzestać korzystania z internetu jeśli czyjakolwiek opinia cię obchodzi. Jesteś idiotą i ignorantem. Pozdrawiam

PS: Emma Stone to świetna aktorka i jak kolega(tak ten wyżej) napisał jest przyszłością kina :)