Przecież to jakiś żart jest. Nie mam zamiar oglądać tego chłamu. Obsada pasuje do
jakiegoś nędznego filmu o nastolatkach kierowanego dla jeszcze młodszych nastolatków.
Filmy schodzą na psy i żaden efekt 3D, 4D czy 5D ich nie uratuje.
Czyżbyś był kolejnym geniuszem, dla którego kino = Hollywood? Nie pasują filmy z holiłudu? Świetnie, zapraszam do oglądania kina europejskiego. Tudzież azjatyckiego.
Ech nie obejrzales, wypowiadasz sie. Co jest zlego w obsadzie. Dwójka aktórów która jest przyszłoscia kina, którzy zagrali genialnie , czy moze zdobywca Złotego Globu, albo pani z Oscarem jest taka słaba, a może Rhys Ifans który zagrał dobrze jest taki słaby. Dla ciebie filmy schodza na psy, a dla mnie filmweb przez takich jak ty schodzi psy. Nie obejrzec i sie produkowac. Pooglądaj sobie troche francuskiego szajsu ( chcociaz perelki tez sie zdarzaja ), usuń swoje konto i nie zanizaj poziomu tego forum
Przyszłość kina? Dobry trolling.... ej chwile.. Ty pisałeś na serio? No to polecam Ci usunąć konto i przestać oglądać filmy bo przez takich mózgów jak Ty mamy właśnie takie wynaturzone rebooty jak najnowszy spider-man skierowane do tępych nastolatków, którzy łykną wszystko co Hollywood im zapoda.
Akurat Garfield ma zadatki na dobrego aktora a wspólnie ze Stone tworzą na prawdę niezły i elektryzujący duet, pomiędzy poprzednią parą ze starej trylogii Raimiego nie było czuć takiej chemii, jak tutaj.
DObra dzieciaczku opanuj sie. Proponuje jedna rzecz zacznij robic cokolwiek. Nie mówie Ci ze masz isc do szkoly aktorskiej, ale zacznij poswiec sie jednej rzecz dzieciaku i zobaczycmy czy bedziesz taki cwany do wypowiedzi typu bo niestety sadze, że potrafisz tylko pisac tepe posty na forach. Napisałem to serio bo taka jest prawda. Co jest złego w reebotach? NIKT Ci nie kazał tego ogladac. Kolega nizej proponował zaprzestac korzystania z internetu, tobie tez to proponuje.
Tym o to postem wystawiłeś sobie ocenę. Nie będę doradzał usunięcie konta jak kolega wyżej. Ja ci radzę zaprzestać korzystania z internetu jeśli czyjakolwiek opinia cię obchodzi. Jesteś idiotą i ignorantem. Pozdrawiam
PS: Emma Stone to świetna aktorka i jak kolega(tak ten wyżej) napisał jest przyszłością kina :)