Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Venom

ocenił(a) film na 3

Jakiego aktora byście chcieli, jak narazie znalazłem jednego który by pasował - Jake Busey

Magic1997

Bogusław Linda

ocenił(a) film na 3
Domino_25

E tam może najlepiej Karolaka

Magic1997

myślę że Olbrychski by się nadawał

ocenił(a) film na 3
Domino_25

Piotr Adamczyk lepiej

użytkownik usunięty
Magic1997

A tak na serio jak dla mnie Venom to Ray Stevenson, Shawn Roberts lub Kevin Durand.A co do Carnage widzę jedynie Benedicta Cumberbatch,a.

Magic1997

Proponuję Beatę Tyszkiewicz

ocenił(a) film na 3
Domino_25

Piotr Cyrwus by zagrał genialnie

Magic1997

wolałbym Piotra Swenda

ocenił(a) film na 3
Domino_25

haha no nadawał by się

Magic1997

a w roli carnage widziałbym Ferdynanda Kiepskiego, albo ś.p. Hankę Mostowiak

ocenił(a) film na 3
Domino_25

Ja Waldka Kiepskiego lub Mariana Paździocha

ocenił(a) film na 10
Magic1997

Paździoch by nawet pasował. Wyobraźcie sobie walkę Carnage i Venoma, kłócących się o to, kto powinien zabić Spider-mana.
Carnage: Panu się zawsze chce, kiedy mnie się chce!

ocenił(a) film na 3
deathmaster

W roli spidermana chciałbym aby jednak wystąpił Arnold Boczek

ocenił(a) film na 3
Domino_25

I by zabijał bąkiem wszystkich złoczyńców

Magic1997

w roli dziewczyny mogła by się sprawdzić Helena Pażdzioch

Magic1997

Maciek z klanu

ocenił(a) film na 6
Magic1997

Lata mi to , na pewno kogoś dobrego dobiorą - ważne by nie zrąbali tak jak w spiderman 3 . Venam ma być masywnym gościem z rozdwojeniem jaźni ,a nie kurduplem jak w 3'jce .Bo to było godne pożałowania

ocenił(a) film na 3
FoxyWolfGame

Tak tylko aktor tez jest ważny, jak dadzą aktora z chudą posturą to Venom będzie taki jak w spider man 3

ocenił(a) film na 6
Magic1997

Masz rację , może źle się do tego odniosłem . Po porostu chłopaki na razie dobrze sobie radzą , wszystko jak w komiksach i kreskówkach , więc jeśli dojdzie do wyboru aktora do Venoma to myślę ,że też znajdą kogoś odpowiedniego

użytkownik usunięty
FoxyWolfGame

Venom nie miał rozdwojenia jaźni , jeśli mówił o sobie w liczbie mnogiej miał na myśli żywy kostium , który też posiadał złożoną osobowość. Eddie był po prostu chory z nienawiści do Spider-mana oraz rozgoryczony osobistymi problemami, symbiont zaś czuł się odrzucony przez Parkera. Na rozdwojenie jaźni cierpiał Zielony Goblin.

ocenił(a) film na 6

Oczywista sprawa, to był taki (nieudany skrót myślowy ) . Miałem na myśli to ,że stali się jednością jak to zwykli mawiać - co prowadziło do momentów w których prowadzili dialog poprzez te same usta. Ale masz rację poprawiając mnie, były to dwa ,zależne od siebie organizmy symbiot potrzebował żywiciela i podobała mu się nienawiść Brocka ,a Brock dostał w końcu siłę by zniszczyć spidera . I doskonale mu się to udawało ...