Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161509
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

spider-man skończył się chyba na 3 zmiana aktora to chyba błąd.

grzesiek790

Zależy dla kogo dla mnie to wielki plus ...

buterfly

Dokładnie. Przynajmniej spidey nie będzie przymułem.

ocenił(a) film na 7
grzesiek790

zmiana aktora konieczna skoro film sie odcina od poprzedniej serii

ocenił(a) film na 7
ramzihunter

Ja jestem pełen dobrej nadziei. Poza tym trzeba się cieszyć, że nie ma tam żadnego Pattisona :D

ocenił(a) film na 8
Kazian

najgorsze że człowiek oglądał poprzednie części i się przyzwyczaił się do poprzednika to już inna historia.Ale oglądałem trailer to nie źle się zapowiada ;D

ocenił(a) film na 7
grzesiek790

sadze że ta wersja człowieka pająka będzie o niebo lepsza od poprzedniej wersji

ocenił(a) film na 7
mrPARADOKS

W sumie całkiem możliwe. Bardzo nie lubiłem twarzy dotychczasowej postaci, jakoś tak mnie irytowała. Ale w świetle całego filmu potrafiłem częściowo nie zwracać na to uwagi.

ocenił(a) film na 4
grzesiek790

spider-man skończył się na 1. Trzeba przyznać, że wszystkie części były bardzo słabe. Jeśli tym razem odetną się od typowo komiksowego podejścia (przeciw samym komiksom nic nie mam), jak w The Dark Knight, to ja jestem bardzo ciekaw tego filmu. Może w końcu spider-man będzie do obejrzenia przez ludzi powyżej 10 roku życia.

ocenił(a) film na 6
givememypantsback

Jak na 2002r to spider man był naprawdę dobrym filmiem i wielkim hitem. Lubię pierwszego Spidera i mam do niego ogromny sentyment . Tak więc dla mnie też skończył się na 1, 2 była w miarę no a 3 to już totalna papka i nieporozumienie. A na rebot czekam z nadzieją, że przyniesie ze sobą coś fajnego i wartego uwagi.

ocenił(a) film na 7
givememypantsback

Może trochę wyjdę na margines, ale mi 'dwójka' podobała się bardziej od 'jedynki'. Chętniej wracam do niej, jeśli wspominam Spidera. Przede wszystkim za sprawą doktora Octopusa ;)