spider-man skończył się chyba na 3 zmiana aktora to chyba błąd.
Ja jestem pełen dobrej nadziei. Poza tym trzeba się cieszyć, że nie ma tam żadnego Pattisona :D
najgorsze że człowiek oglądał poprzednie części i się przyzwyczaił się do poprzednika to już inna historia.Ale oglądałem trailer to nie źle się zapowiada ;D
W sumie całkiem możliwe. Bardzo nie lubiłem twarzy dotychczasowej postaci, jakoś tak mnie irytowała. Ale w świetle całego filmu potrafiłem częściowo nie zwracać na to uwagi.
spider-man skończył się na 1. Trzeba przyznać, że wszystkie części były bardzo słabe. Jeśli tym razem odetną się od typowo komiksowego podejścia (przeciw samym komiksom nic nie mam), jak w The Dark Knight, to ja jestem bardzo ciekaw tego filmu. Może w końcu spider-man będzie do obejrzenia przez ludzi powyżej 10 roku życia.
Jak na 2002r to spider man był naprawdę dobrym filmiem i wielkim hitem. Lubię pierwszego Spidera i mam do niego ogromny sentyment . Tak więc dla mnie też skończył się na 1, 2 była w miarę no a 3 to już totalna papka i nieporozumienie. A na rebot czekam z nadzieją, że przyniesie ze sobą coś fajnego i wartego uwagi.