Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161518
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Stało się tak jak z Batmanem po Burtonie tak teraz Spider man. Mam tylko nadzieje że zjawi się taki Nolan i przywróci spidera do "żywych" W ogóle film mnie nie przekonał. Jako że wychowałem się m.in. na komiksach z tym właśnie bohaterem powiem wprost, że film przypomina mi bardziej opere mydlaną...nie wczułem się absolutnie. Remi naprawdę odwalił kawał dobrej roboty (no poza częścią 3-za dużo antybohaterów i wyszła papka). Na pewno na drugą część do kina się nie wybiorę. W dodatku to 3D...

ocenił(a) film na 7
slav666

Nie zgodzę się z tobą. Poprzednie spajdery były jakieś takie nazbyt dramatyczne, głupie wręcz. Nowy wreszcie jest w komiksowej manierze, Parker jest pokazany jako nielat, któremu czasem brakuje odpowiedzialności. Wiesz, nie nazwałbym tego operą mydlaną, bo były jakieś tam gówniarskie sceny romantyczne. To tak miało wyglądać, że oboje próbują flirtować, ale nieśmiałość wżyna się uparcie i dlatego dialogi Parkera i Stacy tak wyglądały. Mi się film podobał.:)

ocenił(a) film na 8
kuba270

kuba270 ma 100% racji, jak dla mnie to najlepszy film o pajączku...:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
slav666

to 3D to masakra jakas te okulary mozna zdjac chyba zaraz po reklamach przed filmem. żenujacy poziom

ocenił(a) film na 7
lukasz_f

Z tym to się zgodzę. Nie czułem wielkiej różnicy podczas oglądania. Zrobili to w 3d, żeby więcej ludu zwabić i tyle.

kuba270

najgorsze ze nie paieta kiedy ogladale fil w dobrej jakosci 3d. czy to tak juz a wygladac? czy moze to od kina zalezy? wie ktos na jakiej zasadzie to dziala?

użytkownik usunięty
slav666

Szkoda czasu Nolana na takich żenujących trykociarzy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
grzebien_filmweb

Widocznie oglądałeś inny film, a nie TASM ;)