Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161512
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Patrząc na filmiki, przemycone z planu zdjęcia, figurki itd zawiodłem się wyglądem Jaszczura :( Cóż każdy ma inne wyobrażenie. Ja bardziej zwierzęce ;p

ocenił(a) film na 8
fett85

Nie Ty jedyny http://www.filmweb.pl/film/Niesamowity+Spider-Man-2012-401436/discussion/Wygl%C4 %85d+Lizarda,1844952

Fartuch i pysk (no i ogon ale ten akurat jest) to najważniejsze atrybuty Lizarda. Bez nich wygląda tak - nomen omen - tak goło, tak łyso. :)

fett85

Wiedziałem że ten film będzie padaką co potwierdza kostium Spider-Mana i wygląd Jaszczura, HAHAHAHA!!!!!!!
NIC NIE przebije Trylogii Sama Raimiego!:)))

ocenił(a) film na 3
Don_Kina_Akcji

Strój jest dobry jedynie do czego się można doczepić to tylko do Lizarda, filmu jeszcze nie widzieliście a już krytykujecie, zobaczymy pożyjemy może się tak okazać że Lizard będzie nawet dobry

Magic1997

Jestem wrogiem tego typu działań jak powyższy remake serii, zaraz po kilku udanych częściach -
tak samo jak to miało miejsce przy X-Menach, a konkretnie filmie "First Class" który jest padaką.

ocenił(a) film na 8
Don_Kina_Akcji

Zdaje się, że "Frirst class" jednak nie był rebootem serii zmieniającym jej podstawy, a jedynie kolejnym po "Wolverine" objawem żerowania na znanej marce. Tu - jak przy Punisherach - faktycznie będzie mały przewrót, ale tam to był żer zwyczajny. :)

Khaosth

"The Punisher: War Zone" to wspaniały krwawy sensacyjniak,
nie to co to gówno z 2004 z Travoltą - chu.jowizna dla dziewczynek!

"X: First Class" jest właśnie restartem serii i ten film po prostu leży!